Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

H1Z1, PS4 Açık Betasında 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

H1Z1, açık betada milyonlara ulaşıyor.

Battle Royale modu ile milyonlara ulaşmayı hedefleyen H1Z1: Battle Royale sadece bilgisayar platformunda oynanıyor. 22 Mayıs’ta PlayStation 4 platformuna açık betaya çıkan yapım, kısa sürede milyonlara ulaştı.

H1Z1 PS4 Açık Betasında 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı2

2015 yılından bu yana bilgisayar platformunda oynanan başarılı yapım, sürpriz bir karar alarak PlayStation 4 platformu içinde açık betaya çıktı. 22 Mayıs’ta PlayStation 4 oyuncularının karşısına çıkan H1Z1, ilk gün 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. 26 Mayıs itibari ile yapılan açıklamayla H1Z1’in PlayStation 4 açık betası tam 4.5 milyon oyuncuya ulaştığı belirtildi. Çarpıcı grafikleri ile konsol platformunu kasıp kavuracak olan oyun, ileriki dönemde tam sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

Zengin içeriği ve geniş haritaları ile bilgisayar platformunu darma dağın eden yapım, günümüzdeki bazı oyunlara da ilham kaynağı olmuştur. Daybreak Games tarafından Twitter üzerinden duyurulan 4.5 milyon oyuncu için özel olarak teşekkür edildi. Zombilerle mücadele edilen bir oyun olarak karşımıza çıkan yapım, zamanla aldığı değişiklikler ile oyuncular için adeta vazgeçilmez bir yapıya kavuştu.

H1Z1 ileriki bir tarihte Xbox One platformu içinde açık betaya çıkacak. PlayStation 4 oyuncuları tarafından yoğun ilgi gösterilen yapım, konsol oyuncuları tarafından da oynanabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.