Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gwent’in iOS’a Geliş Tarihi Belli Oldu!

Gwent 29 Ekim'de iOS için lansmana çıkacak.

Cyberpunk 2077 ile gündemden düşmeyen CD Projekt Red yeni gelişmeler ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Konsol ve bilgisayar platformunda oynaması ücretsiz olan Gwent Ekim ayında iOS platformu oyuncularına sunulacak.

Gwent’in iOS’a Geliş Tarihi Belli Oldu 2

Geçtiğimiz aylarda CD Projekt Red bir açıklama yapmış ve bu açıklama da ücretsiz kart oyunu olan Gwent’in Android ve iOS platformu oyuncularına da sunulacağını belirtmişti. Mobil platform oyuncuları tarafından beklenen yapım yeni duyuru ile gündem de kendine yer buldu. Oynaması ücretsiz olarak yayınlanacak olan Gwent tüm platformlarda aynı içeriklere sahip olacak.

Altchar’ın haberine göre CD Projekt Red, Gwent: The Witcher Card Game’i ilk olarak iOS platformunda yayınlayacakmış. Habere göre Gwent 29 Ekim 2019’da iOS işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerde oynanabilecekmiş.

Oyun App Store üzerinde de sergilenmeye başlanırken dosya boyutu olarak 2.6 GB olduğu ifade ediliyor. Diğer platformlarda olduğu gibi yapım mobil platformlarda da oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. App Store’da yer alan bilgilere göre oyun içerisinde sadece İngilizce dil desteğinin yer alacağı ifade ediliyor.

GWENT: The Witcher Card Game | iOS Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.