Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gunsmith Endüstriyel Simülasyon Oyunu 2021’nin İkinci Çeyreğinde Tam Sürüme Geçiyor

Simülasyon, üretim ve yönetim oyunu Gunsmith'e yeni bir güncelleme geldi. Ayrıca Steam Erken Erişim'de olan oyun 2021 yılının ikinci çeyreğinde PC için tam sürüme geçiş yapacak.

Seacorp teknolojilerinin endüstriyel yönetim simülatörü Gunsmith, ilk olarak Mayıs 2018’de Steam’in Erken Erişiminde ortaya çıktı. Oyun yakında büyük bir güncelleme alıyor. Oyuncular artık bu simülasyon oyununu %50 indirimli olarak da satın alabilirler.

Gunsmith Endustriyel Simulasyon Oyunu 2021nin Ikinci Ceyreginde Tam Surume Geciyor 1

Seacorp Technologies’in endüstriyel yönetim simülatörü “Gunsmith“, 2021’in 2. çeyreğinde PC’de tam sürüm için Steam’in Erken Erişiminden çıkacak. Oyun, Mayıs 2018‘de ilk kez oyuncuların karşısına çıkmıştı. Oyuncular fabrikalarını nasıl hem inşa ettiklerini hem de özelleştirmelerini sağlayan yepyeni, oldukça büyük bir güncelleme alacak.

Oyuncular Gunsmith’de kendi silah fabrikalarını kuracaklar ve yönetecekler. Yepyeni güncelleme 4 Aralık Cuma günü yani bugün, oyuncuların fabrikalarını parça parça oluşturmalarına, duvarlar, pencereler, kapılar inşa etmelerine, özel döşeme yapmalarına ve üretim hattını kendi ideallerine göre tasarlamalarına olanak tanıyacak. Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuncular 100’den fazla ögeyi kullanabilecekler.

Oyunun yaratıcısı olan Richard Seabrook “Oyuncu tabanımızın geçen bir buçuk yılda büyümesini görmek heyecan verici ve bu yeni güncellemenin, 48 saatlik satışla birlikte hem mevcut oyuncular hem de yeni oyuncular için daha da keyifli olacağını düşünüyoruz.” diyor.

Oyun size ürünlerinizin doğrudan bir sonucu olarak kaç ölümün geldiğini söyleyecek ve aynı zamanda kötü şöhret sistemi aracılığıyla ticari işlemlerde kimlerle uğraştığınızı yakından takip edebileceksiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve yeni güncellemenin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gunsmith Construction Trailer 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.