Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guild Wars 2 Memorabilia Başarımı Nasıl Tamamlanır?

Guild Wars 2 Memorabilia achievementını tamamlamak için bir dizi görev yapmanız gerekiyor.

Popüler MMORPG oyunu Guild Wars 2’de tonlarca görev ve başarım bulunurken, pek çok kişi için Memorabilia da önemli bir başarım. Bu görevi nasıl alacağınızı, daha da önemlisi nasıl tamamlayacağınızı anlatacağız.

guild wars 2 memorabilia basarimi nasil tamamlanir 1

Memorabilia, Sonu’nun geçmişine dair eşyaları topladığınız bir başarım. Bu görevde onun notlarını buluyoruz ve hafıza parçalarını bir araya getiriyoruz. Achievement’ı başlatmak için Rilohn Falls’un arkasındaki bir mağaradan Notes to Myself’i toplamanız gerekiyor. Bu notlara ulaşmak için bir Springer’a ihtiyacınız olacak. Daha sonra bunlar Yatendi Village’in batı kenarındaki Sonu’ya götürülecekler. Notları Sonu’ya götürdüğünüzde Amira yakınındaki Sun’s Refuge’e geçecek.

Buradan Sonu’yla konuşun ve Memorabilia görevini kabul edin. Görev penceresi altındaki pop-up pencereye tıklayarak başarım için gerekli objektifleri görebilirsiniz. Başarım için gerekli olan görevleri istediğiniz sıralamada tamamlayabilirsiniz fakat YouTube kullanıcısı AyinMaiden da bu konuda oldukça başarılı bir video çekmiş ve aşağıdan izleyebilirsiniz:

Öncelikli olarak Ruined Procession’a gidin ve burada suyun yanındaki oyuncak kayığı alın. Daha sonra Venta Pass’a giderek eski evden altın çerçeveyi bulun. Buradaki dairenin ortasına geçerek Cry emote’unu kullanın.

Sonrasında Treasure Race’e gidin ve yarışın başlamasını bekleyin. Arbiter Lo Loju ile konuşarak Inner Keep’e girin. Mini haritanızda bir odak noktası belirecek. Buna giderek geniş kayaların yanında yer alan utu bulun.

Rilohn River’ın doğusu boyunca seyahat edin ve çalılara bakın. Geniş bir çalının altında Desert Flowers’ı bulacaksınız .Sonrasında Port Yatendi Village’e gidin ve çalıların yanında threaten emote’unu kullanın. Saldırıya uğrayacaksınız, hazır olun.

Port to Soul’s Vendetta’ya gidin ve Argon Garrison altındaki yapıya girin. Dusk Experiment’a benzeyen kılıcın yanında durun ve Salute emote’unu kullanın. Sonrasında Crescent’s Prosperity kuzebatısındaki merzarlığa gidin. Bütün mezar taşlarını görecek şekilde ortada durun ve sağdan başlayarak birinci, üçüncü ve yedinci mezar taşlarında kneel emote’unu kullanın.

Her eşyayı topladığınızda Meemorabilia başarımı açılacak. Aynı zamanda Full House başarımı ile Volatile Singularity ödülü de sizin olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.