Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guild Wars 2: End of Dragons 2022 Yılına Ertelendi

ArenaNet, yapmış olduğu açıklama ile birlikte, Guild Wars 2 End of Dragons genişleme paketinin çıkış tarihini 2022 yılına ertelediğini duyurdu.

ArenaNet dün, Guild Wars 2’nin bir sonraki genişlemesi olan End of Dragons’ın 2021’in sonlarındaki eski sürüm penceresinden 2022’nin başlarına ertelendiğini duyurdu.

Guild Wars 2
Guild Wars 2

Ancak hayranlar, bu ayın sonlarında, 27 Temmuz’da yapılması planlanan İlk Bakış canlı akışı sırasında End of Dragons’u görebilecekler. Yeni bir fragman, özellik açıklamaları ve bilgiler, seçkin uzmanlık beta etkinlikleri hakkında haberler ve hikaye, karakterler, sanat, etkinlik tasarımı ve daha fazlası hakkında ayrıntılar bekleyebilirsiniz.

Zaten bu sadece buzdağının görünen kısmı. ArenaNet, Guild Wars 2 motorunu daha iyi kare hızlarına ve hatta grafiklere izin vermesi gereken DirectX 11’e yükseltmek için çalışıyor. Opt-in beta bu yıl içinde kullanıma sunulacak.

ArenaNet yaptığı açıklamada “Sizi yüksek sesle ve net olarak duyduk – Guild Wars 2 daha iyi kare hızlarına ihtiyaç duyuyor. Katılıyoruz. Motorumuzu DirectX 11’e yükseltmek için aktif olarak çalışıyoruz ve bu yıl içinde bir beta sürümünde kullanıma sunmayı umuyoruz.

Önemli bir not, DX11’e yükseltmenin kendi başına kare hızları için sihirli bir düzeltme olmadığıdır. Bazı oyuncular hiç bir fark görmeyebilir. Bununla birlikte, DX11’e yükseltme, performansı artırmak için birçok kapı açar; örneğin, CPU çoklu okuma. Ayrıca, yolda bazı potansiyel grafik yükseltmelerinin önünü açıyor.

Altyapımıza, motorumuza ve grafiklerimize yatırım yapıyoruz çünkü geleceğe bakıyoruz. Bu uzun vadeli bir çabadır.” dedi.

Guild Wars 2’nin World versus World (WvW) modu, WvW tarafından belirlenen loncalar, ittifaklar (oyuncu yapımı bir lonca koleksiyonu) ve aktif WvW oyuncuları kullanarak dinamik olarak eşleşmeler oluşturacak olan Dünya Yeniden Yapılandırma özelliği sayesinde geliştirilecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.