Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guardians of Ember Yeniden Açılıyor

Guardians of Ember ikinci kez geri dönüyor ve kapalı beta başladı.

Herkes ikinci bir şansı hak eder ve aynı durum video oyunları için de geçerli. Runewaker Entertainment’ın free to play hack and slash MMO yapımı Guardians of Ember, yeniden oyuncularla buluşacak. Oyunun dağıtımını ise Gameforge firması üstlenecek.

guardians of ember yeniden aciliyor 1

Guardians of Ember ilk çıkışını 2016 yılında Insel Games altında gerçekleştirmişti. Oyunun mağaza sayfasında incelemelerde manipülasyon yapıldığı fark edilince, Guardians of Ember birkaç ay sonra Steam’den kaldırılmıştı. O tarihten sonra oyunun haklarını Gameforge satın aldı ve şimdi de kapalı beta aşaması başladı.

Guardians of Ember, hack and slash türünde bir oyun fakat MMO özellikleri de taşıyor. Oyunda 4 oynanabilir sınıfın yanı sıra 6 class, çoklu sınıf sistemi, zindanlar, raidler, ev yapma özelliği ve PvP de yer alıyor. Yani pek çok MMORPG oyununda standart olarak yer alan özelliklerin pek çoğu Guardians of Ember’da da yer alıyor.

Daha önce Guardians of Ember’ı duymayanlar aşağıdaki oynanış videosuna göz atarak fikir sahibi olabilirler. Bakalım Guardians of Ember bu sefer tutunabilecek mi? İyi seyirler!

https://youtu.be/Rsc4jXL8PXw

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.