Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Guardians of Ember Açık Betaya Giriyor

Guardians of Ember geri dönüyor.

Fantastik MMOARPG oyunu Guardians of Ember’ın bir süre önce yeniden çıkış yapacağını zaten duyurmuştuk. Şimdi ise o tarih yaklaşıyor ve oyun önümüzdeki hafta açık beta sürecine girecek. Resmi duyuru Guardians of Ember’ın dağıtımcısı Gameforge tarafından yapılırken, Almanya menşeli oyun stüdyosu beklenen MMO yapımını tekrar hayata geçirecek. Bu yılın başında da oyun için kısa bir kapalı beta testi düzenlenmişti.

guardians of ember acik betaya giriyor 1

Guardians of Ember’da kapalı beta öncesi açılan tüm hesaplar otomatik olarak Veterans Rewards programına dahil edilecek. Konuya dair Gameforge da açıklama yaparken, yapımcı Runewaker ile bu konuda sıkı çalıştıklarını, Veterans Rewards programı aracılığıyla mevcut oyunculara teşekkür etmek istediklerini ifade etti.

Kısacası Veterans Rewards sayesinde Guardians of Ember’a destek veren oyunculara teşekkür edilecek ve çeşitli ödüller sunulacak. Uygun hesaplar hem ücretsiz Skill Reset Scroll (Yetenek sıfırlama parşömeni), hem de diğer kullanışlı eşyalara sahip olacak.

Ayrıca Guardians of Ember’ın Premium mağazası da açıldı ve kapalı beta oyuncuları şu an hem oyun içi, hem de premium para birimiyle çeşitli eşyalara sahip olabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.