Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA V’ ten Örnek Alan Çocuk Trafiği Birbirine Kattı

Aileler daha dikkatli olun.

GTA V, çıktığı günden beri, birçok kişinin oynadığı ve dünyada yapılmış en başarılı oyunlardan birisi olarak tarihe geçti. Rockstar Games’ in göz bebeği GTA serisi, ister istemez bazı küçük arkadaşlarımıza örnek olabiliyor. Zaten, bu yüzden +18 yaş sınırı var. 
gta-v-pinnacle-mod
 
GTA V ile ilgili yaşanan son olay Kanada’ da yaşandı. Kanada’ nın Ontario eyaletinde 11 yaşındaki çocuk, GTA V’ den gaza gelerek, babasının arabasını aldığı gibi sokaklara çıkmış. Fazla hız yapınca polislerin dikkatini çeken araba, polislerin sağa çek ikazına uymayarak gaza bastığında ise kovalamaca başladı. Hiçbir kaza olmadan çocuğu durdurmayı başaran Ontario polis departmanı, arabaya ceza kesmeye geldiğinde, durum karşısında çok daha fazla şaşırdı. Çünkü karşısında 11 yaşında küçük bir çocuk vardı. Ontario polis departmanından Kerry Schmidt, durdurduğu arabadan karşısına çıkan manzaradan sonra, Periscope’ da yayın açarak Twitter gönderi aracılığı ile durumu açıkladı. Bütün bu olay yaşandıktan sonra ailenin haberi oldu.
 
Ailesinden gizlice arabanın anahtarını çalan çocuk, gelecek neslin ne kadar tehlikeli olabileceğini gözler önüne serdi. Can ve mal kaybının olmaması, elde kalan tek şanstı. Çocuk, oynama saatlerinde kısıtlama aldı.  Bizce, GTA V ile arasını birazcık koparmak gerekiyor. 
 
 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.