Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online’a PlayStation 5, Xbox Series X Ve PC İçin Özel İçerik Gelecek

GTA Online'a PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için özel bir içeriğin 2021 yılında gelmesi bekleniyor.

Uzun süredir piyasa’da bulunan ve satış rekorları kıran GTA 5 için yeni bir haberimiz var. Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan PlayStation 5 etkinliğinde oyunun PlayStation 5’de olacağı duyurulmuştu, bugün ise oyunun Online bölümü için PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için özel bir içerik alacağı söylendi.

GTA Onlinea PlayStation 5 Xbox Series X Ve PC İçin Özel İçerik Gelecek

Take Two Interactive dün yaptığı 2020 yılı mali raporunda GTA 5’in şimdiye kadar 135 milyon adet kopya sattığını açıklamasının ardından PlayStation 5, Xbox Series X e PC’ye özel içerik olacağını ve bu içeriğin 2021 yılında geleceğini açıkladı. Bu yeni güncelleme ile birlikte yeni görevler, araçlar ve hatta belki de yeni bir kaç Heist bekleyebiliriz. Bunun haricinde bence, bu yeni güncelleme ile birlikte biraz daha yükseltilmiş grafikler, bir dizi yeni teknik iyileştirmeler ve performans geliştirmeleri olabilir.

Yayıncı, oyun hayranlarının tam olarak ne tür bir içerik bekleyebileceklerini belirtmedi, ancak yukarıda bahsettiğimiz özellikler kuvvetle muhtemel oyuna eklenecektir. Görsel yükseltmelerin ve performans artışı PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi yeni konsollarda oyun deneyimini yükselteceğini düşünüyorum. Nihayetinde yüksek okuma hızına sahip SSD‘ler ile birlikte piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.