Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online’a 12 Yeni Spor Araba Geliyor!

GTA Online’a yeni araçlar eklenmeye devam ediyor.

Yayınlandığı günden bu yana sayısız güncelleme alan ve tüm dünyada inanılmaz bir popülariteye ulaşan GTA Online yeni güncellemesi ile 12 yeni spor arabaya kavuşuyor.

GTA Online’a 12 Yeni Spor Araba Geliyor 2

FoxySnaps tarafından duyurulan yeni güncelleme ile GTA Online’a tam 12 yeni spor araba geliyor. Güncelleme ile araçların yanı sıra yarışçılara özel yeni kostümlerde oyun içerisindeki yerini almaya hazırlanıyor. Sızdırılan görsellere göre oyuna Caracara, Cheburek, Dominator 3, Ellie, Entity 2, Fagaloa, Flash GT gibi spor araçlar oyuna eklemeye başlamış. Yeni araçlarla ilgili henüz Rockstar Games tarafından herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Ancak sızdırılan görseller ile bizleri adrenaline boğacak birçok araç oyun içerisindeki yerini yakında alacak gibi görünüyor. Yayınlandığı günden bu yana çok sayıda güncelleme alan oyun içeriğini zenginleştirmiş ve oyunculardan tam puan almayı başarmıştı. Hala yeni içerikler almaya devam eden yapım yeni araç modelleri ile oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Unutmadan hatırlatalım. GTA 6 2022 yılına kadar piyasaya çıkmış olacak. Yaklaşık 2 yıl önce oyun geliştirilmeye başlanmış.

Oyuna gelecek olan araçlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.