Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online Ve Red Dead Online 2020’de Rekor Oyuncu Sayılarına Ulaştı

Rockstar Games, GTA Online ve Red Dead Online'ı oynayan oyunculara teşekkür etmek için bir blog yazısı yayınladı.

Dünyanın en popüler oyunlarından ikisi olan GTA 5 ve Red Dead Redemption 2’nin yayıncısı olan Rockstar Games, oyunun online bölümlerindeki yüksek oyuncu sayıları için hayranlara bir teşekkür notu yayınladı çünkü oyun 2020 yılı içerisinde rekor oyuncu sayılarına ulaştı.

GTA Online Ve Red Dead Online 2020de Rekor Oyuncu Sayilarina Ulasti

GTA 5’in online bölümü GTA Online 2013 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen halen oyuncular tarafından büyük ölçüde ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle bu yılın ortasında Epic Games Store’un oyunun Premium sürümünü oyunculara ücretsiz olarak vermesinin ardından oyunun sunucuları neredeyse dolup taştı. Elbette oyuncu sayılarının bu kadar yükselmesinin tek nedeni oyunun ücretsiz olarak dağıtılmasından geçmiyor.

Rockstar Games fenomen olmuş oyunu için bu yılın başında yeni bir DLC yayınladı. Bu yeni DLC oyuncuların uzun zamandır beklediği yeni Heist’ı kapsıyordu. The Cayo Perico Heist ile birlikte oyuncular yeniden oyuna döndü ve yapacak bir sürü yeni şey buldular.

GTA Online Ve Red Dead Online 2020de Rekor Oyuncu Sayilarina Ulasti 2

Elbette GTA Online’ın bu kadar çok ilgi görmesinin tek sebebi yeni içeriklerden ibaret değil. Oyun 2013 yılında çıkmış olmasına rağmen piyasa da bulunan diğer birçok oyundan daha stabil ve harika bir optimizasyona sahip. Performans açısından Red Dead Redemption 2’nin de aşağı kalır yanı yok, fakat GTA Online kadar oyuncu çekemediğini belirtmekte fayda var. Yine de geliştirici her iki oyun içinde halen güncellemeler getirmeye devam ediyor.

Rockstar’ın yayınlamış olduğu blog yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.