Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online İçin Cadılar Bayramı İçeriğinin Detayları Belli Oldu

Rockstar Games'in Cadılar Bayramı kapsamında oyuna getireceği içerikler ve haftalık fırsatlar belli oldu.

Her yıl Ekim ayının sonunda yapılan Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında oyun şirketleri, özellikle çevrimiçi oynanabilen oyunları için içerik getirmeye devam ederken, Rockstar Games‘de popüler çevrimiçi çok oyunculu oyunu GTA 5’in Online mod’u için içeriklerini yakında oyuna eklemiş olacak. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen veri madencileri resmi açıklama öncesinde oyuna gelecek olan bir dizi yenilikleri Twitter üzerinden paylaştılar. GTA Online’ın resmi içerik yayınının bugün yapılması bekleniyor, ancak bir kez daha veri madencisi Tez2, 22 Ekim 2020 haftası için bonusları ve ödülleri açıkladı.

GTA Online Icin Cadilar Bayrami Iceriginin Detaylari Belli Oldu 1

Rockstar Games, Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında GTA Online’da Bunker, Diamond ve Missile Base Slasher Adversary modunun yanı sıra Free Roam etkinlikleri için GTA Doları ve RP ödüllerini üç katına çıkaracak. Ayrıca Nightclub Popularity görevlerinden de aynı şekilde üç katı ödül kazanabileceksiniz. Tamamında olmasa da Cadılar Bayramı temalı Adversary modları bulunacak ve bu modlardan oyuncular iki kat ödül kazanabilecekler. Ayrıca GTA Online’da bu hafta Gece Kulüpleri satın alımında %40 ve Gece Kulübü yükseltmelerinde ise %30 indirim olacak.

Rockstar Games, bu hafta oyuna giriş yapan oyunculara, Orange Dot Tech Mask, Lemon Sports Track Pants ve Lemon Sports Track Top’ları ücretsiz olarak dağıtacak. Bu ücretsiz ödülleri kazanmak için her gün oyuna giriş yapmayı unutmayın.

Son olarak bu haftanın podyum aracı ise Legendary Motorsports’un hız konusunda ki efsanevi aracı S80RR oldu. Her gün Lucky Wheel’i çevirmeyi unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.