Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA Online’a Gemi Enkazı Arama Görevleri Eklendi

Grand Theft Auto Online başka bir güncelleme aldı. Oyundaki çeşitli bonus ve indirimlere ek olarak yeni bir günlük görev daha eklendi: gemi enkazlarını aramak.

GTA Online için yeni güncelleme, oyuna ilginç bir aktivite daha getirdi. Artık oyuncular, kıyılarda gemi enkazları ortaya çıktıktan sonra hazine avcısı olarak çalışabilecek.

Her gün haritada rastgele bir yer seçilecek. Yerinde bir çanın karakteristik sesini duyacağız ve bir geminin kalıntılarını ve içinde hazineli bir sandık (20 bin dolar ve 2 bin itibar puanı şeklinde) ve bir giysi parçası bulacağız.

Bunun yanı sıra, bu tür yedi malzeme parçası toplamamız gereken “dress from the old days” isimli kıyafeti yeniden yaratması gerekecek. İlerlemenizi “Daily Items” bölümündeki günlük etkinlik listesinden kontrol edebilirsiniz.

GTA Online

Oyunun bizi günde bir enkazla (gerçek zamanlı olarak) sınırladığına dikkat etmemiz gerek, bu yüzden enkazı bulduktan sonra konumu aramaya devam etmeye gerek yok ancak, oyuncular zaten hasarlı gemilerin görünebileceği otuz yerin bir listesini topladı. Aşağıdaki grafiği yayınladık.

Gta Online Gemi Enkazı Yerleri:

GTA Online

Bu etkinliğe ek olarak, yeni GTA Online güncellemesi başka bir spor arabayı da tanıttı (Karin Sultan RS Classic; Güney San Andreas Süper Otomobil mağazasında mevcut) ve diğer birçok araba önemli ölçüde indirime girdi (Pegassi Tezeract ve Vapid Dominator GTT dahil).

Ayrıca sığınaklar ve onlar için daha ucuza yükseltmeler ve modifikasyonlar satın alabileceğiz. Ayrıca kumarhanede yeni bir değerli ödül eklendi: Vapid GB200.

Dahası, bir hafta boyunca, oyun bizi modifiye mağazasındaki veya Lester’daki müşterilerin görevleri ve seçilen dublör yarışları için iki kat daha fazla dolar ve itibar puanı ile ödüllendirecek. Ayrıca, tüm korumalar ve partnerler üç kat daha fazla kazanabilecek. Güncellemeyle ilgili bilgilerin geri kalanını Rockstar Games’in resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.