Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 6, Bitcoin Benzeri Bir Krito Para Birimine Sahip Olabilir

Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre, Bitcoin benzeri bir para biriminin GTA 6 da olacağı söyleniyor.

Ortaya atılan yeni bir iddia çok konuşulacak gibi görünüyor. Yeni bilgiye göre GTA 6, oyuncuları görevleri tamamlamak için nakit yerine bitcoin benzeri kripto para birimi ile ödüllendireceği bildiriliyor. Görünüşe göre bu ödemeler, izlenemez nakit transfer etmesi gereken oyunda bulunacak olan yasa dışı patronlardan gelecek ve bunlar görev gereği oyunda yer alacak.

GTA 6

Sektörden Tom Henderson, Rockstar’ın bir sonraki büyük oyunu GTA 6 ile ilgili bazı ilginç yeni detayları paylaştı. Bazı bilgilere göre GTA 6, oyunda oyuncular için nakit yerine bir ödül olacak bir tür kripto para birimine sahip olabilir. Henderson, bitcoin benzeri kripto para biriminin çoğunlukla oyunun ana karakterleri veya “üst düzeyler” tarafından kullanılacağını söyledi. Aşağıda atılan tweetlerde nasıl kullanılacağına dair bazı açıklamaları görebilirsiniz.

Henderson yaptığı açıklamada “Geçenlerde GTA 6’da bazı görevlerin tamamlamanız karşılığında sizi nakit yerine bitcoin ile ödüllendireceğini duydum. Borsa özelliği, farklı kripto para birimleri için bir komisyoncu eklenmesiyle geri dönecek. Bu ödemeler, yüksek miktarda izlenemez nakit ve hızlı transfer etmesi gereken daha yüksek karakterlerden gelecek.” dedi.

Henderson ayrıca, para biriminin bitcoin olarak adlandırılmayacağını ve bunun yalnızca oyun içi bir para birimi olduğunu söylüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.