Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5’in Iron Man Modunun 2. Versiyonu Yayınlandı!

GTA 5'in ilk versiyonuyla pek çok oyuncuyu mutlu eden Iron Man modu, ikinci versiyonuna kavuşuyor. Yeni animasyonlar, efektler, sesler ve çok daha fazla kaos var!

Rockstar Games’in tartışmasın en ünlü oyunu, çok çeşitli modları ile her seferinde oyuncuları heyecanlandırmayı başaran GTA 5, ilk versiyonu ile oyuncuların severek dahil olduğu Iron Man modunun ikincisine kavuşuyor. Version 2.0 kısa süre önce yine aynı geliştirici tarafından yayınlandı. 2015 yılında mod geliştiricisi JulioNIB tarafından yayınlanan script modun ikinci versiyonu, 2 dolarlık bağış karşılığında indirilebilir.

gta 5 iron man

Modda yeni animasyonlar, efektler ve sesler bulunuyor. Ayrıca Los Santos’un sokaklarını daha büyük bir kaosa sürüklemenizi sağlayacak yetenekler de oyuna ekleniyor. Araçları alıp oradan oraya atabilir, Iron Man kostümünün avantajlarından daha fazla yararlanabilir ve yıkımdan kaçmanın daha eğlenceli yollarını bulabilirsiniz.

Modun ikinci versiyonu için yayınlanan oynanış videosuna bakılırsa, şehrin üstünde uçarak seyahat etmeniz, gökyüzünden devasa bir yumruk gibi araçların ve insanların üzerine inmeniz, kostümde yer alan silahları kullanmanız ve tek elinizle havaya kaldırdığınız insanları metrelerce uzağa fırlatmanız mümkün olacak. GTA’nın sınırsızlığına alışmışsınızdır, buna bir de Iron Man olmanın avantajlarını eklediğiniz zaman mod hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Modun geliştiricisi tarafından Patreon üzerinden 2 dolarlık bağış karşılığında indirmeye açılan Version 2.0’ın sayfasını görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz. Iron Man Version 2.0 için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki ekrandan görüntüleyebilirsiniz.

[Download] NEW GTA V Ironman script mod (v2)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.