Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5 Gang And Turf Modunu Hiç Denediniz Mi ?

GTA 5'in en sevilen modlarından biri olan Gang and Turf'ün yeni versiyonu çıktı.

Bildiğiniz üzere GTA 5 modlanabilen bir oyun ve eğer oyunu bitirip singleplayer modu haricinde çok fazla GTA Online’da vakit geçirmiyorsanız Gang and Turf modu tam size göre. Bu mod ile sokaktan geçenleri kendi çetenize alıp çete savaşı yapmak ister misiniz ? Ya da tek başınıza araç sürmekten sıkıldıysanız yanınıza birilerini alıp şehirde tur atmak ? Bence istersiniz.

GTA 5in Gang And Turf Modunu Hiç Denediniz Mi

GTA 5 dünya’da en çok oynanan oyunlardan biri, modlanabilir olması ve çok stabil çalışan modlar nedeniyle de oyuncuların her zaman gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle son bir kaç yıl içerisinde çıkan resmi olmayan RP serverları ile iyice kendine her platform’da yer edinmeyi başardı. Tabi ki bunlar PC kullanıcıları için geçerli, konsol oyuncuları bunlardan faydalanamıyor.

Bugün sizlere tanıtmak istediğim mod ise “Gang and Turf“. Peki nedir bu Gang and Turf modu ? Diyelim ki oyunu bitirdiniz ve yapabileceğiniz her şeyi yapıp bu modu indirip yüklediniz. Bu mod ile kendinize bir çete kurup mod içerisinde dahil olan bölgelerde seviyelere bağlı olarak diğer çeteler ile savaş içerisine girebiliyorsunuz.

Yanınıza alacağınız adamlarınız ile birlikte harita’da mod yapımcısının belirlemiş olduğu alanlarda bulunan çeteler ile savaşabilir ya da sadece çete elemanlarını alıp bir arabaya doluşup şehir’de tura çıkabilirsiniz. Ancak şunu belirtmiyim ki mod düzenli olarak güncellendiğinden oldukça optimize edilmiş durumda.

Mod yeni bir mod değil ilk sürümü 2016 yılında çıktı. Başlarda çok fazla güncelleme almıyordu ama mod yapımcısı gerekli düzenlemeleri yaparak ve mod’a bir çok özellik etkileyerek öne çıkarmayı başardı. Benim de severek oynadığım bu modu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Mod’a ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

GTA 5 Mods #009 | ►BRUTALER GANG KRIEG IN GTA 5◄ TEIL 1 + BIKER GANG [Deutsch] [HD]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.