Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5, 21 Mayıs’ta Epic Games Store’da Ücretsiz Olarak Sunulacak

GTA 5, önümüzde ki hafta Epic Games Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Silinen bir tweet’te Epic Games, bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyununun Grand Theft Auto 5 olacağını doğruladı. Epic Games hızlı tepki verirken Wario64, silinen tweet reklamını yakalayabildi.

GTA 5 21 Mayısta Epic Games Storeda Ücretsiz Olarak Sunulacak

Grand Theft Auto 5 on iki saat sonra satışa sunulacak. Açıkçası Epic Games’teki biri AM ve PM arasında karıştı ve bu yüzden tweet daha önce canlı yayına başladı. Yine de, Epic’in hangi oyunu dağıtacağını bilmek güzel.

Grand Theft Auto 5, 21 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Doğal olarak, ücretsiz kopyanızı aldıktan sonra, sonsuza kadar saklayabilirsiniz. Bu sürümün modları destekleyip desteklemeyeceğini de bilmiyoruz.

Son olarak, GTA5’in bazı modlarla bu tarihe bile harika görünebileceğini belirtmek gerekir. Sadece bu değil, aynı zamanda yeni karakterler / süper kahramanlar, görevler ve özel haritalar ekleyen birçok mod var. Ayrıca GTA 5 için internet üzerinde bir çok mod’da mevcut. Normal oyunu oynayıp bitiren bir çok oyuncunun başvurduğu bir diğer seçenek ise oyunla ilgili yapılmış olan modlarla tekrar oynamak. Siz de oyunu bitirdikten sonra GTA 5 için yapılmış olan modlara göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.