Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Grim Dawn’ın Geliştiricileri Yeni Oyunlarını Duyurdu: Farthest Frontier

Grim Dawn'dan sorumlu ekip olan Crate Entertainment, bir oyun daha duyurdu: Farthest Frontier. İşte oyun hakkında tüm detaylar.

Grim Dawn‘dan sorumlu ekip olan Crate Entertainment, bir oyun daha duyurdu. Farthest Frontier adını taşıyor ve sınırda bir yerde kendi yerleşimimizi kurmamızı sağlayacak.

Sözde şehir kurucuları veya kendi şehirlerimizi inşa edip yönetebileceğimiz ekonomik strateji oyunu Banished‘ye kesinlikle aşinadır. Bu 2014 oyunu, kendi ortaçağ yerleşimlerini kurmaya zorlanan bir grup sürgünün kontrolünü ele geçirmenizi sağladı ve oldukça popüler oldu. Hem toplum hem de endüstri medyası tarafından iyi karşılandı. Oyunu beğendiyseniz ve benzer bir havaya sahip yeni bir şey arıyorsanız, yakın zamanda duyurulan Farthest Frontier‘a bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Farthest Frontier 2

Farthest Frontier, daha önce popüler hack’n’slash Grim Dawn‘ı geliştiren Crate Entertainment‘ın sorumluluğunda. Oyun sırasında görevimiz sınırda bir yere bir kasaba inşa etmek olacak. Görevlerimiz arasında yeni evler, atölyeler, kışlalar, savunma duvarları veya kamu binaları inşa etmek, kaynak toplamak, diğer şehirlerle ticaret yapmak ve tabii ki sakinlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak yer alacak. Bu son husus oldukça karmaşık olacaktır. Örneğin, avcılık, balıkçılık ve çiftçilik yoluyla yiyecek elde edebileceğiz. Ancak ikinci durumda toprağın çoraklaşmasını önleyecek ekin rotasyonunu kullanmak gerekecek.

Buna ek olarak, şiddetli donlar ve sıcaklık, kuraklık, agresif fauna ve hastalık gibi çok sayıda dış faktör nedeniyle suçlamalarımız tehdit altında olacak. Salgın hastalıklardan kaçınmak büyük ölçüde eylemlerimize bağlı. Örneğin, temiz suya erişimin sağlanması vatandaşların dizanteri veya koleraya yakalanma riskini en aza indirecektir.

Farthest Frontier 3

Farthest Frontier‘ın sayfası zaten Steam’de var. Yakında başlık erken erişimde yayınlanacak. 10 saatten fazla eğlence için yeterli olacak planlı bir oyun iskeleti içerecek. Test süresi dört ila sekiz ay sürecek.

Farthest Frontier‘ın önermesi oldukça ilginç olacağa benziyor olsa da, bazıları Grim Dawn için sırada ne var diye sorabilir. Crate Entertainment ekibi, oyunun güncellemeleri almaya devam edeceğine dair güvence verdi. Ancak, stüdyo çalışanlarının çoğu yeni oyunlarının geliştirilmesine odaklanmış durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.