Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Grim Dawn – Forgotten Gods Expansion Yayınlandı!

Grim Dawn'ın Forgotten Gods Expansion genişlemesi yayınlandı.

2016 yılının Şubat ayından bu yana Xbox One ve PC platformunda oynanan Grim Dawn başarılı grafik çizmeye devam ediyor. Oyun dün yeni genişleme paketi olan Forgotten Gods Expansion’u oyuncularının beğenisine sundu.

Grim Dawn Forgotten Gods Expansion Yayınlandı 2

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve Steam’de sergilenmeye başlanan Forgotten Gods Expansion dün hem PC hem de Xbox One oyuncularına sunuldu. Kısa bir süreliğine yüzde 75 indirimle sunulan Grim Dawn, 9.75 TL olarak satışlarına devam ediyor. Steam’de ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, dün yeni bir güncelleme aldı. Oyuna yepyeni bir mod getiren Forgotten Gods Expansion genişlemesi oyunculara benzersiz ödüller de sunacak.

Genişleme ile oyuna yeni bir sınıfta eklenirken toplam kombinasyon sayısı da 36’ya yükseltildi. Zengin bi hikayeye kavuşan yapımda tehlikeli yeni topraklara doğru yolculuklar yapabileceğiz. Yeni çölleri keşfedeceğimiz genişlemede Eldritch Dünyasının detaylarına tanıklık edebileceğiz. Oyuncular yeni zorluklar ile daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayacaklar.

Yüzlerce yeni eşyayı toplayarak yeni canavarlara karşı savaşacağımız yapımda genişletilmiş sahneler ve yeni patronlar da karşımıza çıkacak.

Steam’de 26.00 TL olarak oyunculara sunulan Forgotten Gods Expansion dün gece yayınlandı.

Grim Dawn: Forgotten Gods Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.