Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Grid’in Havana Haritası Ve Nemesis Sistemi Gösterildi!

Grid'in yeni oynanış videosu gösterildi.

Şu sıralar bilgisayar ve konsol oyuncuları tarafından merakla beklenmeye devam edilen yeni yarış oyunu Grid daha önce yayınladığı fragmanlarda oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan Şangay haritasını göstermişti. Yeni yayınlanan oynaniş videosunda bu kez Havana haritası oyuncular ile paylaşıldı.

Grid’in Havana Haritası Ve Nemesis Sistemi Gösterildi 2

Yeni oynanış videosunda Havana haritasında yapılan yarışa ek olarak oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan Nemesis sistemi de çıkacak. Havana haritası yayınlanan oynanış videosunda oldukça şık bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkıyor. Geniş yolları, özenle tasarlanmış binaları ve keskin virajları ile oyun içerisinde en zorlu yarış pistlerinden birisi olacak gibi görünüyor.

Oyunun yeni grafik motorunda şehrin reaksiyonunu görebiliyor ve detaylı bir şekilde inceleyebiliyoruz. Buna ek olarak video içerisinde Nemesis sistemi de gösteriliyor. Oyuncular eğer oyun içerisinde agrasif araba sürerek diğer yarışçılara çarparlarsa diğer sürücüler de aynı şekilde karşılık verebilecekler. Yani rakip oyunculara zarar verdikçe yarış bizler için daha zorlu bir hal alacak.

Yarışlarda gösterdiğimiz davranışlar yarış boyunca bize avantaj ve dezavantaj sağlayacak. Eğer bir yarışçıya yarış içerisinde zarar verirseniz, o yarışçı da yarış boyunca sizi hedef alabilecek.

GRID | Havana Gameplay feat. IMSA Prototypes | #LikeNoOther

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.