Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GreedFall’un Gamescom 2019 Videosu Yayınlandı!

GreedFall'dan Gamescom 2019 sürprizi geldi.

Aksiyon rol yapma oyunu olarak geçtiğimiz aylarda duyurulan GreedFall hayranları tarafından beklenmeye devam ederken bugün düzenlenen Gamescom 2019’da da yeni bir fragmanını oyuncular ile paylaştı.

GreedFall’un Gamescom 2019 Videosu Yayınlandı 2

Bu sabah başlayan ve günümüzün en çok beklenen oyunlarının tanıtıldığı Gamescom 2019’dan heyecan verici bilgiler gelmeye devam ediyor. Aylardır Steam üzerinde 190.00 TL fiyat etiketi ile ön siparişlerde yer alan GreedFall bugün Gamescom 2019’da sahne aldı. Focus Home Interactive tarafından Gamescom 2019’da tanıtılan yapım yeni videosu ile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Yaklaşık 4 dakikalık bir süreye sahip olan yeni video da oyunculara hem karakter modellemeleri, hem fantastik canavarlar hem de diyalog sahneleri detaylı bir şekilde gösteriliyor. Karakter özelleştirme seçeneklerinin de kameralara yansıdığı video da fantastik canavarların görüntüsü oldukça ürkütücü bir yapıda karşımıza çıkıyor.

Erkek ve dişi karakterler oluşturabileceğimiz oyunda seslendirmeler, efektler oyun içerisinde oldukça gerçekçi bir yapıda karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde kılıç gibi yakın dövüş silahlarına ek olarak ateşli silahlarda yer alacak.

Yapım Gamescom 2019’da hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

GreedFall 10 Eylül’de lansmana çıkacak.

[GAMESCOM 2019] GreedFall – Companions Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.