Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Grand Theft Auto V’ e Grand Theft Auto IV’ ün Haritası Liberty City Ekleniyor

Böyle bir mod görmediniz. GTA V haritasının hemen yanına koskoca GTA 4 haritasını getiriyorlar. İşte bu apayrı bir şey.

Grand Theft Auto  severlerin yakından tanıyacağı bir şehir varsa o da Liberty City’ dir. İlk olarak Grand Theft Auto 3 ile karşımıza çıkan New York çakması şehir, olduğu gibi Grand Theft Auto 5′ e geliyor. Grand Theft Auto 3 ve Grand Theft Auto 4′ te oynadığımız şehir olan Liberty City’ nin GTA 4′ te yer alan haritasını GTA 5′ e aktaracaklar. 

Burada yanlış anlaşılma olmasın. GTA 4 haritası GTA 5 haritasının içerisinde yer alacak. Denizin diğer ucunda ki şehir olarak göze batan Liberty City’ i oyuna çılgın mod yapımcıları getiriyor. Haritanın diğer haritanın üzerine değil de GTA V haritası ile birleşerek gelmesi bizim ilgimizi bir hayli çekti doğrusu. Öncelikle, GTA V’ in yanında GTA IV’ ü de satın almış olmanız gerekiyor. Liberty City, hatırladığımız kadarıyla, 10 – 15 GB arası bir boyuta sahipti. Madem GTA 4′ ün haritası geliyor arabaları ve insanları da geliyor mu büyük merak konusu. Ancak bu durum gerçekleşirse, şimdiye kadar ki en başarılı mod olabilir. 2 oyunu birbirine bağlamak kolay değildir. 

08c487

Unutmadan söyleyelim, eğer bu mod Rockstar’ ın çok hoşuna giderde izin verir o ayrı. Ancak şu an için belirtelim, çıkış tarihi belli olmayan modun yalnızca senaryo modunda oynanabilir olduğunu belirtelim. GTA Online’ a girmeye çalışırsanız ban yersiniz. O yüzden lütfen dikkatli olun. Ancak, oyuncuların büyük beğenisi ile karşılanırsa, Rockstar Games’ in GTA 4 satışlarını da artırmak için böyle bir atılım yapabilir. 

Modu geliştiren OpenIV isimli ekip, en yakın zamanda modu çıkaracaklarını duyurdu. Açıkçası, mod kullanan birisi olmamama rağmen, kesinlikle denemek istediğim bir mod olacak.

Aşağıda ki videoda GTA V’ te Liberty City’ i görebilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.