Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gran Turismo 7 ile Brembo Ortaklığı Yeni Bir Fragmanla Duyuruldu

Gran Turismo 7'nin geliştirici ekibi, oyunlarındaki araba frenlerinin görünümünü ortaya çıkardı. Ekip, Brembo ile bir ortaklık kurdu. Oyuncular, pistlerin tabelalarında çok sayıda fren reklamı görecek.

Gran Turismo 7’de Brembo ortaklığı ile fazlasıyla gerçekçi fren sistemi olacak. Oyunun geliştirici ekibi, bu işbirliğini yeni bir fragmanla duyurdu.

Oyun geliştiricilerinin genellikle oyunlarının belirli unsurları hakkında fragmanlarda övünmeyi sevdiklerini biliyoruz. Bazıları gelişmiş fiziğe, bazıları güzel grafiklere, bazıları ise orijinal oyun ögelerine odaklanır. Oyundan sorumlu stüdyo Polyphony Digital, araç frenlerinin görünümüyle oyuncuları etkilemeye karar verdi.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7’nin Resmi Ortağı: Brembo

Tabii ki bu işbirliği, pazarlama kararları tarafından belirlendi. Oyunun resmi ortağı, kökleri 1961 yılına dayanan İtalyan fren sistemi üreticisi Brembo oldu. Kısa ve fazlasıyla dramatik fragman, markanın tarihinden ve eylem halindeki ürünlerinden anları gösterdi.

Bu ögenin aslında oldukça iyi göründüğünü itiraf etmeliyiz. Kızgın fren diskleri her zaman tatmin edici bir görüntü ancak ünlü fren üreticisi ve Polyphony Digital arasındaki ortaklık oyun deneyimini herhangi bir şekilde etkileyecek mi?

Yarış tekrarlarını izlemekten hoşlanıyorsanız evet etkileyecek ancak o zaman fragmanda gösterilen ayrıntıyı fark edeceksiniz. Bunun dışında, beklemeniz gereken tek şey, İtalyan üreticinin sanal pistlerde önemli noktaları kaplayacak çok sayıda reklamı olacak.

Oyun, 4 Mart 2022’de çıkış yaptığında yeni frenlerin nasıl görüneceğini göreceksiniz. Oyun, PS4 ve PS5 konsollarına özel olarak piyasaya sürülecek.

Gran Turismo 7, PlayStation 4 konsolunun teknik yetenekleri göz önünde bulundurularak tasarlanan inanılmaz popüler yarış simülatörleri serisinin ilk bölümü olacak. Ayrıca PlayStation 5 sayesinde, yeni neslin gücünden de faydalanacak.

Döngünün önceki oyunlarına benzer şekilde, oyuncular sıradan binek arabalardan efsanevi yarış makinelerine kadar çok sayıda mevcut araçtan birini sürerek yarış becerilerini test edebilecek. Geliştirici ekip, hem kapalı yolları hem de ortak alanları içeren çeşitli parkurlar hazırladı.

Brembo to Become Official Partner in Braking Systems

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.