Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Uygulamalarda Açık Bulana Ödül Verecek!

Google yaptığı bir açıklama da android uygulama mağazasında ki üçüncü taraf uygulamaların açıklarını bulana 1000 dolar para ödülü vereceğini duyurdu.

Google’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Playtime etkinliği dün gerçekleştirildi. Playtime etkinliği ile her yıl detaylı bilgiler veren Google, bu yıl ki gidişatı hakkında da bilgileri kullanıcılarla paylaştı.

Google Uygulamalarda Açık Bulana Ödül Verecek 2

Google Play uygulama mağazası her yıl geliştiricilere 1 milyon dolardan fazla para kazandırıyor. Ayda 8 milyardan fazla yeni uygulama yayınlanan Google Play bu yıl %33 büyüdü. Google’ın dur durak bilmeden büyümeye devam etmesi kullanıcıların aylık 1 milyar uygulama indirmesiyle de desteklenmeye devam ediyor. Playtime’da Google bir de duyuru yaptı. Google, uygulama mağazasında üçüncü taraf uygulamalara yönelik olarak açık bulma programı başlattı.

Kullanıcılar Google Play’de ki üçüncü taraf uygulamalar da herhangi bir açık bulduğu halde 1000 dolar para ödülünün sahibi olacak.  Google’ın yaptığı bu duyuru ile birlikte ilk defa üçüncü taraf uygulamalarda ki açıklara para ödülü verilmiş olacak. Son dönemlerde ki Google Play üzerinden yayılan zararlı yazılımlar gündemden eksik olmuyor. Bu probleme bir çözüm arayışında olan Google, uygulama mağazasında ki üçüncü taraf uygulamalarda ki açıklara para ödülü getirerek kullanıcıların daha duyarlı olmasını sağlamaya çalışıyor.

Google Uygulamalarda Açık Bulana Ödül Verecek 3

Google Play Security Reward Program adıyla başlayan ödül programı. Uygulama mağazasında ki üçüncü taraf uygulamaların açıklarını bulmayı hedefliyor. Ödül programı Android 4.4 ve üzeri cihazlar uygulamalarında geçerli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.