Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Pixel 4a 5G ve Pixel 5 Aynı İşlemciden Güç Alacak

Google'ın yeni 5G destekli akıllı telefon modelleri olacak olan Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modelleri Snapdragon 765G işlemciden güç alacak.

Google’ın bu yıl duyurusunu yapacağı yeni akıllı telefon modelleri Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modelleri aynı işlemciden güç alacak.

google pixel 4a 5g ve pixel 5 ayni islemciden guc alacak 2

ABD merkezli teknoloji şirketi, Google’ın her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni Pixel akıllı telefon modellerini tanıtacak. Google’a yakınlığı ile bilinen 9to5Google’ın haberine göre Pixel 4a, Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modelleri bu yıl tanıtılacak olan Pixel modelleri olacak.

Google’ın bu üç akıllı telefon modelini tanıtacağı bilgisi Google’ın arama uygulamasının kaynak kodlarında ortaya çıktı. Kaynak kodlarında, Google’ın Pixel 5 XL modelinin ise tanıtılmayacağı görüldüğü. Kaynak kodlarında ayrıca Google’ın hangi akıllı telefon modellerinin Qualcomm Snapdragon 765G işlemciden güç alacağı netlik kazandı.

Bu yıl tanıtılacak olan Google akıllı telefonları arasında yer alan, Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modelleri, Qualcomm’un dahili 5G modemine sahip olan Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacak. Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modeli aynı işlemci olan Snapdragon 765G işlemciden güç alacak.

Pixel 4A 5G ve Pixel 5 modellerini ayıran ise RAM, depolama alanı ve ekran yenileme hızı olacak. Pixel 5 modelinin, Pixel 4A 5G modeline göre daha güçlü özelliklere sahip olacağı söyleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.