Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Mesajlar, Artık Mesajlaşırken Takvim Etkinliği Önerecek

Google, stok Mesajlar uygulaması aracılığıyla sohbet ederken daha fazla içeriğe dayalı öneriler ekliyor gibi görünüyor.

Google, stok Mesajlar uygulaması aracılığıyla sohbet ederken daha fazla içeriğe dayalı öneriler ekliyor gibi görünüyor. Uygulama zaten Asistan önerileri ve akıllı yanıtlar sunuyor ve en yeni özellik üretkenliğe yönelik olacak.

Android Police‘e göre, Google Mesajlar artık arkadaşlarınızla veya ailenizle sohbet ederken bir takvim etkinliği eklemeyi öneriyor. Yeni öneriler, bir kullanıcı buluşmak için bir saat ve tarih önerdiğinde yapılacak. Yeni bir etkinlik oluşturmak için bir düğme görünecek.

Google Mesajlar Etkinlik Onerileri 2

Telefonunuzun ayarlarında bulunan Mesajlar’da “Önerilen işlemler” i etkinleştirerek bu önerileri görmeye başlayabilirsiniz. “Etkinlik oluştur” düğmesine bastığınızda, Google Takvim önceden doldurulmuş bilgilerle açılır. Etkinlikte ayrıca “Bu etkinlik bir mesajdan oluşturuldu” yazan küçük bir not da yer alacak.

Android Police, Mesajlar’da görünen başka yeni önerilen işlemler olduğunu, ancak bunların tutarlı bir şekilde işe yaramadığını söyledi. Görünen bir öneri, uygulama “video görüşmesi” kelimesini tanıdığında kullanıcıların hızlı bir şekilde video görüşmesi başlatmasına olanak sağlayabilir. GIF’leri belirli anahtar kelimelere göre arayacak başka bir önerilen işlem daha var.

Yeni önerilerin, Mesajlar 7.2.203 ve 7.2.204 beta sürümlerinde bazı kişiler için göründüğü iddia ediliyor. Maalesef, listelenen sürümleri kullanıyor olsanız bile yeni özellikler herkesin kullanımına açık görünmüyor.

Google, son birkaç aydır Mesajlar için harika yeni özellikler sunuyor. Şirket kısa süre önce konuşmalarınızı kategorize etmenize izin veren bir özelliği sunmaya başladı ve aynı zamanda bir planlama seçeneğini test etmeye başladı. İkinci özellik, aslında bir e-postayı planlamak gibi çalışır ve belirli bir zamanda bir mesaj göndermenize izin verir.

Bu arada, Google Mesajlar da RCS konuşmaları için emoji sohbet tepkileri göstermeye başladı, bu nedenle platformu kullanmayı daha heyecanlı hale getirmek için birçok yeni özellik var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Hasan

    Her mesajı tek tek seçip silmek yerine neden hala tek bir tıklama ile toplu mesaj silme özelliği gelmiyor ?

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.