Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google Çeviri Uygulamasına Anlık Çeviri Özelliği Gelecek

Google Çeviri uygulamasına anlık çeviri desteği geliyor.

Google’ın çok kullanılan Google Çeviri uygulaması yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Google Çeviri artık anlık çeviri özelliğine sahip olacak. 

google ceviri uygulamasina anlik ceviri ozelligi gelecek 2

Google kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmek için yeni servisler duyurmaya ve mevcut servislerini iyileştirmeye devam ediyor. Google’ın bu servislerinden birisi de Google Translate yani Google Çeviri uygulaması. 

Kullanıcıların yabancı dilde yayın yapan sayfaları çevirmelerini sağlayan ya da kelimeleri çeviren Google Çeviri uygulaması, desteklediği dillerin çok olması sebebiyle kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Kullanıcıların çeviri deneyimini arttırmak isteyen Google, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Google Çeviri ekibinin üzerinde çalıştığı yeni özellikle birlikte kullanıcılar gerçek zamanlı çeviri yapabilecek. Yapay zeka ile güçlenecek olan Google Çeviri uygulaması Google sunucuları üzerinden çalışacak ve kullanıcıların telefonlarındaki mikrofon aracılığıyla alınan konuşmaları anlık olarak farklı dillere çevirebilecek. 

Google yeni özelliği şimdilik Almanca, Fransızce ve İspanyolca gibi dillerde test etmeye başladı. Google’ın yeni özelliğinin Türkçe dilinde de test edilmesi bekleniyor. Google Çeviri uygulamasına gelecek olan yeni özellikle birlikte, desteklenen dillerde anlık ders desteği almanıza ve içerikleri altyazısız izlemenize yardım edecek. Özellik ilk olarak Android kullanıcılarına sunulacak. Özelliğin iOS kullanıcılarına sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.