Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google 14 Ülkede Stadia Pro’yu İki Ay Boyunca Ücretsiz Hale Getiriyor

Google Stadia bloğunda yayınlanan yazıda 14 ülkede ki Stadia kullanıcılarına ücretsiz Stadia Pro veriliyor.

Devam eden sağlık krizini daha tolere edilebilir hale getirmek amacıyla Google, Stadia Pro‘nun önümüzdeki iki ay boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretli bir abone iseniz – hizmet için ücretlendirilmezsiniz.

Google 14 Ülkede Stadia Proyu İki Ay Boyunca Ücretsiz Hale Getiriyor 1

Google’ın blogunda başkan yardımcısı ve Stadia’nın genel müdürü olan Phil Harrison tarafından yayınlandığı gibi, teklif bugün başlıyor ve önümüzdeki 48 saat içinde başlayacak. Blog’da “Sosyal mesafeyi korumak çok önemlidir, ancak uzun süre evde kalmak zor olabilir ve tecrit etmek zor olabilir. Video oyunları, evde sıkışıp kaldığınızda arkadaşlarınızla ve ailenizle sosyalleşmenin değerli bir yolu olabilir, bu nedenle 14 ülkede oyuncu veriyoruz Stadia Pro’ya iki ay boyunca ücretsiz erişim “diye yazdı.

Kaydolmayı seçerseniz, Destiny 2: The Collection, Grid ve daha fazlasını içeren dokuz oyuna erişebileceğiniz iki ücretsiz aylık Stadia Pro alacaksınız. Google’ın mağazası aracılığıyla daha fazla oyun satın alırsanız, Stadia Pro aboneliğinizden bağımsız olarak onları koruyabilirsiniz. 

Mevcut Stadia Pro sahiplerine gelince, iki aylık bir ücretsiz sürüş alacaklar ve ardından standart fiyatlandırmaya geri dönecekler. Küresel izolasyonun Google’ın altyapısını da olumsuz etkilediği açık ve Harrison internet trafiğine daha sorumlu bir yaklaşım aldıklarını hatırlattı.

“Stadia için, bant genişliği kullanımını her zaman çeşitli ev içi ve yerel internet faktörlerine göre ayarladık. İnternetteki yükü daha da azaltmak için varsayılan ekran çözünürlüğünü 4K’dan 1080P’ye değiştiren geçici bir özellik üzerinde çalışıyoruz. “dedi.

Duyuruyu buradan okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.