Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Google, 100’den Fazla Oyunun Google Stadia İçin Yayınlanacağını Duyurdu

Google en son yaptığı açıklama ile birlikte akış hizmeti Google Stadia'ya 100'den fazla oyunun geleceğini belirtti.

Tüm hesaplara göre, Google Stadia akış hizmeti, özellikle Sony, Microsoft ve Nintendo gibileriyle karşı karşıya kaldığında büyük bir başarı olarak görülmüyor. Tam olarak dünyanın en kötü oyun platformu olmayabilir, ancak topluluk üzerinde pek iyi bir izlenim bırakmadı. Ancak Google şu anda sistemi bu modern oyun çağında güncel tutmak için 100 yeni oyun piyasaya sürmek istiyor.

Google Stadia

Raporlara göre Google, Stadia‘yı bu yılın ilerleyen günlerinde yayın hizmetine gireceğini söylediği bir dizi oyunla canlı tutma sözü veriyor. Şirket, platform oyunlarından aksiyon RPG oyunlarına ve CO-OP oyunlarına kadar birçok oyunu akış hizmetine getirmeyi planlıyor. Bu oyunların arasında Shantae: Risky’s Revenge (23 Şubat), It Came From Space and Ate Our Brains (2 Mart) ve Kaze and the Wild Mask (25 Mart) gibi birkaç oyun bulunuyor. Ayrıca FIFA 21 Google Stadia’ya 17 Mart’ta gelmiş olacak.

Görünüşe göre Stadia, gezegendeki en büyük şirketlerden biri tarafından yapılmış olmasına rağmen, acımasız oyun dünyasında ayakta kalmak için mücadele ediyor. Her ne kadar Google, başarısız Google Glass gibi geçmişte çok sayıda başarısızlık yaşamış olsa da, Google Stadia ile birlikte bunun üzerinden gelmek istiyor. Google Stadia piyasaya sürüldüğü günden beri teknik birçok arıza yaşadı ve kullanıcılar bu sorunlardan bir hayli sıkılmış gibi görünüyor. Ancak yine de bu sorunlar çıkış yaptığı 2019 yılından bugüne kadar aldığı güncellemeler ile birlikte düzeltildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.