Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Godzilla vs Kong İçin Aksiyon Dolu Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Godzilla vs Kong filminin yeni fragmanı, MonsterVerse'ün son bölümünde iki Titan'ın kavga etmesinin gerçek nedenini ortaya koydu.

Godzilla vs. Kong için yeni bir fragman, iki Titan’ın neden birbiriyle kavga ettiğini anlattı. Legendary ve Warner Bros., MonsterVerse’i 2014 yılında Godzilla’nın piyasaya sürülmesiyle başlattı ve birkaç yıl sonra Kong: Skull Island ile seriyi sürdürdü. Hem Gojira hem de King Kong solo filmlerini çektikten sonra, Godzilla: King Of the Monsters, çarpışmaları için zemin hazırlamak için kullanıldı. Godzilla vs Kong sinemalarda ve HBO Max‘te aynı anda yayınlandığında iki dev canavar nihayet bu ay içinde çarpışacak.

Godzilla vs Kong 1

Film duyurulduğundan beri hayranların Godzilla ve Kong’un kavgası hakkında iki önemli sorusu vardı. Her Titan’ın bu kavgada neden kazanan olması gerektiğini destekleyen taraflar çekildi ve Godzilla vs Kong pazarlamasını, her birinin diğerini nasıl daha iyi hale getirebileceğine dair örnekleri vurgulamak için kullandı. Hayranların tartıştığı bir diğer soru da Godzilla ve Kong’u bunca yıldan sonra savaşmaya çeken şey. Godzilla’nın başka bir gücün veya aslında kılık değiştirmiş Mechagodzilla‘nın kontrolü altında olduğuna dair teoriler var. Bununla birlikte, en son Godzilla – Kong fragmanı, neden kavga ettiklerine dair daha net bir bilgi verdi.

Godzilla vs Kong için bir başka fragman daha nihayet yayınlandı. Sadece bir dakikalık çekimde, fragman içine çok sayıda canavar aksiyonu sığdırmakta ve Titanların şu anda savaşmasının nedenini açıklamakta. Fragmanın en sonunda Rebecca Hall‘un hem Godzilla hem de Kong’un Alfa Titanlar olarak görüldüğünü ancak bu dünyada sadece bir Alfa Titan için yer olduğunu söyleyen karakterini içermekte.

Godzilla vs. Kong - Salvation

Godzilla vs Kong ‘un yeni fragmanı, iki Titan’ın neden savaştığını doğru bir şekilde ortaya koyuyorsa, kavganın neden sadece şu anda MonsterVerse’de gerçekleştiğini açıklayacak. Kong, Kafatası Adası’nda onlarca yıldır gözlerden uzaktı ancak Godzilla ancak kısa bir süre önce yeniden ortaya çıktı.

Godzilla: King of the Mosters unvanından da anlaşılacağı gibi, Gojira’nın son ortaya çıkışı onu kesinlikle canavarların kralı yaptı. Yakındaki diğer tüm Titanlar ona boyun eğdiler ve Godzilla’nın tepedeki yerini kabul ettiler. Bununla birlikte, Kong devam filminde hiçbir yerde görülmedi ve Kafatası Adası’ndan yalnızca Godzilla’nın kuralına meydan okumak için ayrılabilirdi.

Gerçek Alfa olma mücadelesi Godzilla vs Kong ‘un komplosunun nasıl başladığı olsa da, film iki Alfa’nın gerekli olduğunu çok iyi ortaya çıkarabilir. Godzilla ve Kong’un filmin sonunda ortak bir düşmanı alt etmek için birlikte çalışması gerekeceği yaygın bir şekilde beklenmekte.

Fragmanlardaki her sızıntı ve birkaç gizli işaret, iki Alfayı birleştiren düşman Mechagodzilla‘ya işaret etmekte. Godzilla ile Kong, aynı taraftaki iki Titan ile sonuçlanırsa ve eğer devam ederse, MonsterVerse’in bundan sonra nereye gideceğini görmek büyüleyici olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Tuğra

    Aga sinemalar açık değil sinemaya çıkacak mı onuda bilmiyorum nasıl izliycez ?

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.