Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Godzilla vs. Kong Fragmanı, YouTube’da En Beğenilen Dördüncü Film Fragmanı Oldu

Mart ayında vizyona girmesi beklenen MonsterVerse'ün dördüncü filmi Godzilla vs. Kong, YouTube'da en fazla beğeni alan dördüncü film fragmanı oldu.

2021 yılının en merak edilen yapımlarından Godzilla vs. Kong’un geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk resmi fragmanı şu ana kadar 1,5 milyondan fazla beğeni alarak, YouTube’da en çok beğenilen dördüncü film fragmanı oldu.

godzilla vs. kong fragman

Henüz vizyona girmemiş filmlerin gişedeki potansiyel başarısını tahmin etmek için referans alabileceğimiz yegane kriterlerden biri, fragmanlarının gördüğü ilgidir. Nitekim yüksek hasılat toplayan filmlerin fragmanlarına baktığınızda, YouTube’daki izlenme ve beğeni sayılarının bir hayli fazla olduğunu görebilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Adam Wingard’ın oturduğu Godzilla vs. Kong da bu yapımlardan olacakmış gibi duruyor. Oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall ve Brian Tyree Henry gibi isimlerin yer aldığı filmden ilk resmi fragman geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

2 dakika 24 saniyelik fragmanı ile izleyicilere epik bir macera vadeden Godzilla vs. Kong, YouTube’daki beğeni ve izlenme sayıları ile yılın gişe rekortmeni filmlerinden biri olmaya aday. Öyle ki, 24 Ocak’ta yayınlanan Godzilla vs. Kong fragmanı, o tarihten bu yana 48 milyondan fazla görüntülenme ve 1,5 milyondan fazla beğeni aldı. 

endgame

Böylece Legendary imzalı yapım, YouTube tarihinde en fazla beğeni alan dördüncü Hollywood filmi oldu. Listenin ilk sırasında, tahmin etmekte pek de zorlanmayacağınız şekilde Avengers: Infinity War bulunuyor. 3,7 milyon beğeni alan Marvel filmini 3,2 milyon beğeni ile Avengers: Endgame ve 1,9 milyon beğeni ile Spider-Man: Far From Home takip ediyor. Beşinci basamakta ise 1,4 milyon beğeni alan Detective Pikachu yer alıyor.

MonsterVerse’ün dördüncü halkası olan Godzilla vs. Kong, 25 Mart 2021 tarihinde vizyona girecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.