Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God Of War’un Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni oynanış videosu oyunun sinematik içeriklerine ve oynanış mekaniklerine ışık tutuyor.

Santa Monica Studio ekibi tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak olan God of War, E3 2017 fFuarı kapsamında en çok görmeyi umduğumuz oyunlardan biriydi. Playstation’a özel olarak çıkış yapacak olan oyundan, nispeten uzun diyebileceğimiz bir oynanış videosu yayınlandı. Krotos ve yanındaki erkek çocuğunun hikayesi hakkında ipuçları da veren videoda, hem God of War’da karşımıza çıkacak olan sinematik içeriğe hem de dövüş mekaniklerine göz atma şansı yakaladık. Grafikler, hareket animasyonları, seslendirmeler ve aksiyon şimdilik oldukça yerinde görünüyor.

god of war e3 2017

Kısa süre önce Los Angeles’ta bir duvara işlenen devasa God of War posterini hatırlarsınız. Cılız bir kayığın içinde ayakta duran Krotos ve küçük yoldaşı, tehlikeli sulardaki kararlı bakışları ile göze çarpıyordu. Yayınlanan oynanış videosu sayesinde, nereye gittiklerini ve orada ne ile mücadele ettiklerini görmüş olduk.

Videoda dikkatimizi çeken ilk şey, dövüş sahneleri esnasında tercih edilen kamera açıları oldu. Keyifli bir oynanış için, oyuncunun o anın atmosferine gerçekten dahil olabilmesi gerektiğini düşünürsek, God of War’un bu konuda başarılı bir yönteme sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki ekranda görüntüleyebilirsiniz.

God of War - Be A Warrior: PS4 Gameplay Trailer | E3 2017

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.