Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War Yöneticisi Oyunu PC’ye Getirmeyi İstiyor!

God of War'un PC sürümü gelebilir.

İlk kez 2005 yılında PlayStation 2 platformunda oyuncuların karşısına çıkan God of serisi zamanla aldığı yeni oyunlar ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Son olarak geçtiğimiz yıl God of War olarak karşımıza çıkan serininin son oyunu PlayStation 4 platformunu kasıp kavurdu.

God of War Yöneticisi Oyunu PC’ye Getirmeyi İstiyor 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak 2018’de Sony tarafından PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulan God of War yayınlanmasından kısa süre sonra milyonlarca adet kopya satışını geri de bıraktı. Günümüzde hala satışlarına devam eden yapım savaş tanrısı mitolojisine sahip bir oynanış ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bugün Altchar’ın haberine göre God of War’un yöneticisi oyunu PC platformuna getirmeyi de çok istediklerini belirtmiş. Oyunun yöneticisi Cory Barlog, oyunu PC platformuna getirmeye çok istediklerini ve bu konuda herhangi bir gelişmenin olmadığını söylemiş.

Bazı kesimler Cory Barlog’a oyunun PC sürümünü geliştirmesini teklif etmiş ve yönetici bu işin maaşının çok üzerinde olduğunu onu Hideo Kojima ile karşılaştırmamalarını söylemiş.

Zengin içeriği ile PS4’te oynanan God of War kim bilir belki önümüzdeki yıl lansmana çıkar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.