Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War Ragnarok Ücretsiz Yeni Nesil Yükseltmeye Sahip Olmayacak

Yakında duyurulması beklenen God of War Ragnarok, PS4 ve PS5 sürümleri arasında ücretsiz yükseltme imkanına sahip olmayacak.

God of War Ragnarok ne zaman çıkacak sorusu henüz cevap bulmamışken, oyundan PS4 sahiplerini üzecek bir haber geldi. Santa Monica Studio tarafından geliştirilmekte olan aksiyon-macera oyunu, ücretsiz PS5 yükseltmesi sunmayacak.

Çapraz nesil oyunlar konusundaki politikasını değiştiren Sony, artık PS4 ve PS5 sürümleri arasındaki yükseltmelerde belirli bir ücret talep ediyor. Hatırlayacağınız üzere Horizon: Forbidden West için ilk etapta ne ücretli ne de ücretsiz bir PS5 yükseltmesi sunulmuştu. Kullanıcıların tepkileri üzerine geri adım atan Sony, PS4’te oyunu aldıktan sonra PS5’e geçenler için ücretsiz yükseltme imkanı sağlayacağını açıklamıştı.

God of War Ragnarok, PS5 İçin Yükseltme Ücretine Tabi Olacak

God of War Ragnarok ücretsiz PS5 yükseltmesi

Bununla birlikte Sony, hem PS4 hem de PS5’te piyasaya sürülen PlayStation birinci taraf oyunlarının PS4’ten PS5’e 10 dolarlık bir dijital yükseltme seçeneği sunacağını da belirtti. Bu politika değişikliği, özellikle bir sonraki God of War oyunu ve Gran Turismo 7‘yi yakından ilgilendiriyor.

Kısacası, gelecekteki tüm birinci taraf PlayStation oyunları yükseltme ücretine tabi olacak. Fakat bu durum Call of Duty Vanguard veya Dragon Age 4 gibi üçüncü taraf oyunlar için geçerli değil. PS5 güncellemesinin ücretli mi yok ücretsiz mi olacağı yönündeki karar tamamen yayıncılara ait olacak.

God of War Ragnarok Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmış Değil

god of war ragnarok ne zaman çıkacak

Sony, bir sonraki büyük PlayStation etkinliğini 9 Eylül’de düzenleyecek. 40 dakika sürecek olan sunumda yakında PS5’e gelecek oyunlar hakkında yeni bilgiler duymayı umuyoruz. Bu yapımlardan biri de God of War Ragnarok olabilir. 2022 yılında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

PlayStation Showcase 2021’i nasıl izleyebileceğinizi ve etkinlikten neler beklendiğimizi kaleme aldığımız içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.