Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God Of War Ragnarok, PlayStation 4’e Geliyor Olabilir

PlayStation'ın CEO'su olan Jim Ryan ile en son yapılan röportaj'da God of War: Ragnarok'un PlayStation 4'e gelip gelmeyeceğiyle ilgili sorulan soruyu yanıtsız bırakarak Sony'nin bu konuda henüz bir karara varmadığı anlaşılıyor. Bu da oyunun PS4'e gelebileceğini gösteriyor.

Görünüşe göre SIE Santa Monica‘nın yaklaşmakta olan aksiyon-macera oyunu God of War: Ragnarok hala PlayStation 4‘e çıkabilir. Oyunun PlayStation 5‘e özel olup olmayacağı sorulduğunda CEO Jim Ryan oldukça ilginç bir yanıt verdi.

God Of War Ragnarok PlayStation 4e Geliyor Olabilir 1

PlayStation CEO’su Jim Ryan geçtiğimiz günlerde The Telegraph’a PlayStation ile ilgili her şey hakkında konuştu ve röportajda üç ilginç kısım, SIE Santa Monica’nın yakında çıkacak olan God of War: Ragnarok’un planlanan PlayStation 5 sürümüyle birlikte PlayStation 4’e de gelebileceğini gösteriyor. God of War Ragnarok ve oyunun Sony’nin yeni konsolu PlayStation 5’e özel olup olmayacağı sorulduğunda Ryan, oyunun diğer platformlara geleceğini onaylamadı veya inkar etmedi. Sadece şu anda çıkış tarihi hakkında söylenecek bir şey olmadığını söyledi.

Görünüşe göre Sony, God of War Ragnarok’un PlayStation 4’e gelip gelmeyeceğine henüz karar vermemiş gibi görünüyor. Sony, PlayStation 4 konsollarını yıllarca destekleyeceklerini zaten doğruladı, bu nedenle ilk yeni nesil God of War oyununun PS4’te çıkma olasılığı kesinlikle yüksek.

Eğer bu gerçekten oluyorsa, o zaman resmi bir duyuru almamız çok uzun sürmemeli çünkü God of War: Ragnarok’un 2021 yılında piyasaya sürüleceği açıklanmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.