Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War: Ragnarok İçin Uzun Süre Beklememiz Gerekecek

Daha fazla rapor, God of War: Ragnarok devamı için daha uzun bir süre beklememiz gerektiğini gösterdi. Jason Schreier, oyunun çıkışının uzun zaman önce ertelendiğini ve 2021'de piyasaya sürülmesinin imkansız olduğunu söyledi.

God of War’un mükemmel lansman döneminden sonra oyuncular hemen Kratos’un İskandinav maceralarının bir devamı için sabırsızlanmaya başladı. Destanın bir sonraki bölümü God of War: Ragnarok ismi ile bir süre önce onaylanmış olsa da, görünüşe göre bu yıl onu göremeyeceğiz. Bloomberg’den Jason Schreier, yeni Savaş Tanrısı’nın Sony tarafından çoktan ertelendiğine inandığını söyledi. Bunu Twitter‘daki başka bir gönderide de vurguladı.

God of War Ragnarok 2

Bu, Schreier’in bu yıl Kratos ve Arteus’un dönüşünü beklemememiz gerektiğini açıkça belirttiği başka bir zaman oldu. Şubat ayında Jim Ryan ile bir röportajın ardından benzer (daha ironik) bir tonda konuştu. O sırada Sony Interactive Entertainment’ın başkanı, Horizon: Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart ve Returnal’dan bahsederek şirketin bu yılki sürüm planlarından bahsetti. Yeni God of War: Ragnarok hakkında hiç konuşmaması, oyunun daha sonraki bir tarihte çıkacağını gösteriyordu.

Sony Santa Monica’nın duyurusundan beri bu büyük bir sürpriz değil. Bir de bunların üzerine koronavirüs salgınının oyun geliştiricilerin çalışmalarını engellediğini biliyoruz. Elbette, oyunun 2021 sürümü için planlanıp planlanmadığını veya bunların spekülasyonlar veya sızıntılar doğru olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak, bu mevcut durumla ilgisi yok ve hayranların sabırlı olmaktan başka seçeneği yok. Hatta son dönemlerde çıkan söyletinlere inanmak gerekirse, God of War ve diğer Sony özel oyunlarının neredeyse hepsini PC platformuna getireceği söylendi.

God of War Ragnarok 1

God of War: Ragnarok Hakkında Ne Biliyoruz?

God of War: Ragnarok, Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir dizi aksiyon macera oyununun altıncı ana bölümü olacak. Santa Monica Studio ekibi tarafından geliştirilen oyun, döngünün 2018’de piyasaya sürülen beşinci bölümünde izlediği yolu takip edecek. Oyun boyunca, oğlu Atreus ile birlikte alması gereken Kratos rolünü bir kez daha oynayacağız. İskandinav tanrıları ve devleri arasında bir savaş olan Ragnarok başlığında bir bölüm olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.