Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War’un PC’ye Geleceğini Gösteren GeForce Now Sızıntısı!

NVIDIA'nın bulut oyun servisi GeForce Now veri tabanında, eski konsol oyunlarından henüz duyurulmamış oyunlara kadar yaklaşık 18 bin adet oyunun PC'ye geleceğini gösteren devasa bir arşiv keşfedildi.

PlayStation münhasırlığı sebebiyle beğeni toplayan pek çok büyük oyun, genellikle PC’ye gelemiyor. Haliyle bilgisayar oyuncuları bu yapımlardan mahrum kalıyor. Santa Monica imzalı God of War‘u bu oyunlardan biri olarak nitelendirmek sanıyorum yanlış olmaz.

Öte yandan bir yazılım mühendisi tarafından GeForce Now veri tabanında keşfedilen veriler, God of War dahil binlerce konsol oyununun PC’ye gelebileceğine işaret ediyor. Elde ettiği bulguları Medium sayfasında paylaşan Ighor July, büyük çoğunluğu bulut oyun servisinde bulunmayan veya görüntülenemeyen 18 bin oyunluk dev bir veri tabanı keşfetti.

2018’de Çıkan God of War PC’ye Gelebilir

God of War PC

Listede 2018 yapımı God of War PC sürümünün yanı sıra Resident Evil Remake 4, Monster Hunter 6 ve BioShock 2022 gibi henüz ete kemiğe bürünmemiş bazı projeler de var. Fakat burada asıl ilgi çeken elbette God of War’un varlığı.

Sony’nin son olarak Uncharted: Legacy of Thieves‘i PS5’in yanı sıra PC için de duyurmasıyla birlikte Kratos’un PC kullanıcıları ile buluşma ihtimali bir kulağa mantıklı geliyor.

Uncharted: Legacy of Thieves

Son dönemde Horizon Zero Down ve Days Gone gibi iki önemli PlayStation Studios oyununu PC’ye sunan Japon şirket, bu yöndeki çabalarını güçlendirmek için Marvel’s Avengers, Rise of the Tomb Raider ve Deus Ex: Mankind Divided gibi yapımların geliştirilmesinde yardımcı olan Nixxes Software‘ı satın almıştı.

God of War PC sürümünün kesin olarak geleceğini söylemek şimdilik imkansız olsa da, GeForce Now veri tabanındaki keşif oyunu bilgisayarda deneyimlemeye can atanlara umut vermiş olsa gerek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.