Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War PC Sürümü İçin 1.0.3 Güncellemesi Yayınlandı

God of War'ın PC sürümündeki performansı düşüren bellek sızıntıları, 1.0.3 güncellemesi ile düzeltildi.

God of War PC sürümü için en son güncelleme olan 1.0.3, bellek sızıntılarıyla ilgili sorunu düzeltti. Bu nedenle, artık ciddi performans düşüşlerine veya oyun çökmelerine maruz kalmayacaksınız. Güncelleme, yukarıda bahsedilen sorunu düzeltmenin yanı sıra herhangi bir değişiklik veya iyileştirme de getirdi.

Bellek sızıntıları nedir ve bunlara ne sebep olur? Çalışan her program, belirli bir işlem için boş havuzundan belirli bir miktarda RAM ayırır. Tamamlandıktan sonra, sonraki görevler kaynakların daha küçük bir bölümünü gerektiriyorsa, uygulama artık kullanılmayan belleği sisteme döndürür. God of War PC sürümü de bu sorundan muzdaripti.

God of War PC Sürümü Kusursuza Yakın

God of War PC

Yukarıda bahsettiğimiz birkaç hatanın da çözülmesi ile birlikte neredeyse kusursuz bir oyun portu ile karşı karşıyayız. Sony’nin hakkını vermek gerek, gerçekten de inanılmaz bir iş başarılmış. Özellikle PC için sunulan detaylı grafik ayarları ile oyunu çok eski olmayan bütün cihazlarda oynamak mümkün. Bu ve oyunun kendi kalitesi sayesinde oyunun satışları şimdiden 1 milyonu aştı. Oyuna bir göz atmak istiyorsanız ancak kararsızsanız, God of War PC İnceleme içeriğimize göz atmayı unutmayın.

Kratos bir kez daha God of War‘ın baş kahramanı. Olympus’un yok edilmesi ve birçok Yunan tanrısı ve kahramanının ölümüyle sonuçlanan Yunanistan’daki hayalet ve çılgınlık dolu maceralardan sonra, kahraman barış aradığı uzak Kuzey’e kaçar. Orada yeni bir aşk bulur ve bir aile kurar. Karısı aniden ölünce, Atreus adında küçük bir oğluyla yalnız kalır. Şimdi onu neler bekliyor?

God of War – Announce Trailer | PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.