Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War, Haftalık En Çok Satan Oyunlarda Yine Lider!

God of War satış listelerindeki liderliğini devam ettiriyor.

20 Nisan’da PlayStation 4 platformuna çıkış yaparak satış listelerini alt üst eden God of War, bu haftaki satış listelerinde de yine ilk sırada yer alıyor.

God of War Haftalık En Çok Satan Oyunlarda Yine Lider 2

Yayınlanmasından sadece 3 gün sonra 3.1 milyon gibi bir satış rakamına imza atan God of War, eşsiz grafikleri ve geniş içeriği ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başarmıştı. Sadece PlayStation 4 platformu için geliştirilen ve satışlara çıkan yapım, konsol platformunda ulaşılması zor rakamlara imza atmaya devam ediyor. Yayınlanmasından bu yana satış listelerinde ilk sırayı kimseye vermeyen God of War, yeni yayınlanan satış listesinde de ilk sırada yer aldı.

Yayınlanan listede ikinci sırada sürpriz bir isim yer alıyor. En çok satan 10 oyunun yer aldığı listede God of War ilk sırada yer alırken, ikinci sırada ise Donkey Kong Country: Tropical Freeze yer aldı. Listeye bu hafta Assassin’s Creed Origins’de dahil oldu ve 8. sırada yer aldı. LEGO Marvel Super Heroes 2’de bu hafta listede kendine yer bularak 7. sırada yer aldı. Listenin geri kalan kısmında ise FIFA 18, Far Cry, GT 5 vs. gibi tanıdık oyunlar yer aldı.

God of War Haftalık En Çok Satan Oyunlarda Yine Lider 2

Top 10

1 – God of War

2 – Donkey Kong Country: Tropical Freeze

3 – Far Cry 5

4 – FIFA 18

5 – Fallout 4

6 – Mario Kart 8: Deluxe

7 – LEGO Marvel Super Heroes 2

8 – Assassin’s Creed Origins

9 – GTA 5

10 – Destiny 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.