Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God Of War Geliştiricisi Santa Monica Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

God of War stüdyosu Sony Santa Monica, habersiz bir oyun için yardım isteyen yeni bir iş ilanı yayınladı.

Stüdyo, Eylül ayının PS5 vitrini sırasında merakla beklenen God of War: Ragnarok‘u ortaya çıkardı ve 2021 sürüm penceresini doğruladı. Boş bir Sanat Yönetmeni pozisyonunu işaretleyen yeni bir tweet’te, Sony Santa Monica “duyurulmamış yeni bir eserin geliştirilmesi için deneyimli bir Sanat Yönetmeni aradığını” söylüyor. Böylece listenin God of War 2‘ye atıfta bulunmadığından emin olabiliriz.

Ne yazık ki, eleme süreci bizi bu durumda sadece bir yere kadar götürüyor. Sony Santa Monica’nın God of War 2 olmayan yeni bir oyun için işe aldığını biliyoruz. ancak gizemli oyunun ne olabileceğine dair küçük ipuçlarımız var. Bazen iş tanımından birkaç tanımlayıcı seçebiliriz, ancak burada dikkat çekmeye değer bir şey yok.

Sony Santa Monica‘nın bir zamanlar bir bilim kurgu oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Ancak bu proje 2014’te iptal edildi. Projeden olduğu iddia edilen konsept sanatı sonunda 2017’de ortaya çıktı. Ancak oyunun bugün geliştirilmekte olduğuna dair bir gösterge yok. Yine de, stüdyonun eski bir projeyi seçmesi ihtimalinden bahsetmeye değer.

Red Dead Redemption 2’de Arthur Morgan’ın arkasındaki ses Roger Clark’ın Sony Santa Monica ile çalışabileceğine dair son spekülasyonlar da dikkat çekici. Teoriler doğru olsa bile, Clark’ın yeni iş listesinde atıfta bulunulan unvanı değil, God of War 2’den bir karakteri seslendirmesi tamamen mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.