Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God Eater 3’ün 2.50 Güncellemesi 26 Mart’ta Yayınlanacak

God Eater 3 26 Mart'ta alacağı yeni güncelleme ile oyuncularına yeni bir hikâye içeriği sunacak.

İlk kez 2018 yılında lansmana çıkan ve günümüzde tam sürüm olarak oynanmaya devam edilen God Eater 3 yepyeni güncellemeler almaya devam ediyor. Bandai Namco oyunun sıradaki güncellemesini duyurdu.

God Eater 3’ün 2.50 Güncellemesi 26 Mart’ta Yayınlanacak 2

Steam üzerinde 249.00 TL olarak satışlarına devam eden God Eater 3 Steam üzerinde oldukça olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapım içerisinde oyunculara sürekli yeni içerikler sunulmaya devam edilirken oyuna sıradaki güncellemenin ne zaman geleceği de ortaya çıktı.

Gematsu’nun bugün yapmış olduğu habere göre God Eater 3’ün 2.50 güncellemesi duyurulmuş. Bandai Namco’nun yaptığı duyuruya göre yapım 26 Mart’ta 2.50 sürüm numaralı bir güncelleme alacakmış. Oyuna yeni bir bölümü ekleyecek olan bu güncelleme hem konsol hem de bilgisayar platformuna gelecekmiş.

Yeni bölümü ile oyunculara yeni bir hikâye içeriği sunacak olan yapım yepyeni içerikleri ile de oyuncularına aksiyon dolu anlar sunmaya devam edecek.

Haber içerisinde güncellemenin tam yama notları belirtilmezken güncellemenin yayınlanması ile detayların açıklanması bekleniyor. Yeni güncelleme için geliştirici ekip merak uyandırıcı bir fragman paylaşmayı da ihmal etmemiş.

『GOD EATER 3』追加エピソード「過去との邂逅」<アイン編>PV

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.