Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghostrunner, 2021 Yılında PS5 Ve Xbox Series X’e Geliyor

Merakla beklenen aksiyon oyunlarından biri olan Ghostrunner, 2021 yılında yeni nesil konsollar olan Xbox Series X ve PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Ghostrunner‘ın yayıncıları olan All In! Games ve 505 Games ve geliştirici One More Level, birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner’ın 2021 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X’e geleceğini duyurdu. Ayrıca oyunu PlayStation 4 ve Xbox One‘da satın alan oyuncular PlayStation 5 ve Xbox Series X için ücretsiz olarak yükseltme hakkına sahip olacaklar.

Ghostrunner 2021 Yilinda PS5 Ve Xbox Series Xe Geliyor 1

27 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan Ghostrunner için oyunun geliştiricileri ve yayıncılarından yeni bir duyuru geldi. Şirketlerin ortaklaşa yaptığı duyuruda PlayStation 4 ve Xbox One’da oyunu satan alan oyuncuların PlayStation 5 ve Xbox Series X’e ücretsiz olarak ek bir ödeme yapmadan yükseltebilecekleri bildirildi. Ghostrunner, PC için Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.

Ghostrunner, ışık hızında aksiyona sahip, amansız bir mücadele ortamı, siber hacker tarzı mega yapı ile donatılmış, zorlu bir Birinci Şahıs (FPP) öldürme oyunudur. Oyuncular Ghostrunner’da, dünyayı sona erdiren felaketin ardından Darma Kulesine tırmanarak Mara the Keymaster ile karşılaşacaklar. Oyuncular ayrıca, tek moleküllü katana ile ortadan ikiye bölebilir, süper insansı refleksleri ile mermilerden kaçabilir ve pek çok çeşit özel tekniği kullanabilirler.

Hız ve aksiyonun hiç bir zaman eksik olmayacağı Ghostrunner, 27 Ekim 2020 tarihinde PC ve konsollar için piyasaya sürülecek. Oyun şu anda PC için %20 indirimli olarak 135 TL‘ye satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.