Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost Recon Wildlands’ın Yeni Operasyonu 11 Aralık’ta Başlayacak!

Ghost Recon Wildlands yeni operasyonu ile yeni içerikler alacak.

2017 yılından bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Ghost Recon Wildlands oyunculara fantastik bir FPS deneyimi sunuyor.

Ghost Recon Wildlands’ın Yeni Operasyonu 11 Aralık’ta Başlayacak 2

Oynanış yapısı bakımından oldukça sağlam olan yapımda oyuncular birbirinden farklı silah modellerini kullanma fırsatı elde ediyorlar. 11 Aralık’ta oyuncularına yeni bir operasyon sunacak olan yapım yeni içerikleri de oyunculara sunacak. PC Gamer tarafından yapılan habere göre 11 Aralık’ta oyuna gelecek olan yeni operasyon ile yeni bir PvE görevi, iki yeni PvP sınıfı, iki yeni harita, yeni öğeler ve daha fazlası oyunculara sunulacak.

Oyuncuların beğenisini kazanacak olan yeni içerikler ile oyun içerisindeki rekabet ortamı artırılmış ve daha zengin bir oynanış atmosferi yer almış olacak. 11 Aralık’tan itibaren geçerli olacak olan yeni operasyon ile oyuncuları sürükleyici bir yapı bekliyor olacak. Ubisoft’un resmi sayfası üzerinden de duyurulan yeni operasyon oyun içerisine yepyeni içerikler getirecek. Güçlü bir tema ile karşımıza çıkacak olan yeni operasyon, iki yeni haritası ile oyunculara farklı atmosferler sunacak. Ayrıca oyun içerisindeki mağazaya 90’dan fazla yeni öğe de eklenecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.