Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor!

Ghost Recon Wildlands’ın ikinci yılına özel oyun içerisine yeni güncellemeler geliyor.

Ubisoft’un başarılı aksiyon oyunları arasında yer alan ve satış rakamları ile istenilen başarıyı gösteren Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands ikinci yılına özel yeni güncellemeler alıyor.

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor 2

Çarpıcı grafikleri ve zengin içeriği ile oyuncuların beğenisini kazanan Ghost Recon Wildlands önümüzdeki haftadan itibaren yeni güncellemeler alacak. Ghost Recon Wildlands oyuncuları güncellemeler ile daha keyifli bir deneyim yaşayabilecekler. Başarılı yapıma 10 Nisan’da Özel Operasyon 1 adında yeni bir güncelleme gelecek. Her biri benzersiz temaya sahip olan Özel Operasyonlar başlıklı 4 ücretsiz ve büyük güncelleme ile oyuncular PvE maçlarına giriş yapacaklar. Özel Operasyonların her biri özel ödül ve özel ödüller içeren özel zorluklar içerecek.

Oyunun PvP için beklenen güncellemede ‘topluluk tarafından çok talep edilen özellikler’ ile birlikte oyuna eklenecekler. Özel Operasyon 1 güncellemesi ile oyunculara kendi ekip arkadaşını da özelleştirme imkanı sunacak. Yani oyuncular bir kostümün kilidini açtıklarında bu kostümü arkadaşları da kullanabilecekler. Oyuna gelecek olan PvP güncellemesi ile beş özel harita oyunculara sunulacak. Ayrıca Sabotaj adında yeni bir oyun modu da oyuncularla paylaşılacak. PvE güncellemesinden söz edecek olursak, özel PvE misyonları ve özel ödüller oyuncuların beğenisine sunulacak.

Ghost Recon Wildlands Mart 2017’den günümüze dek 13 güncelleme aldı. Oyun dünya çapında 10 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip.

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor 3

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor 4

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor 5

Ghost Recon Wildlands’ın İkinci Yılına Özel 4 Yeni Güncelleme Ücretsiz Olarak Geliyor 6

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Year 2 Announce | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.