Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost Recon Frontline Kapalı Beta Süresiz Olarak Ertelendi

Ghost Recon Frontline kapalı beta, dünya çapında duyurulmasından sadece bir hafta sonra yayıncı Ubisoft tarafından süresiz olarak ertelendi.

Ubisoft, Ghost Recon Frontline kapalı beta sürecini daha geçen hafta duyurdu ancak bugün süresiz olarak erteledi. Ghost Recon’un ilk Battle Royale oyunu Frontline, Tom Clancy markalı taktik serisinin 20. yıl dönümü kutlamasının sonunda ilgi odağı oldu.

Ubisoft, 5 Ekim’de kısa bir dijital etkinlik düzenledi ve burada Ghost Recon Breakpoint’in bir sonraki büyük güncellemesi olan Operation Motherland ile ilgili üstünkörü ayrıntıları da paylaştı.

Ghost Recon Frontline Kapalı Beta

Ghost Recon Frontline Kapalı Beta Ne Zaman?

Ghost Recon Frontline, uzun süredir devam eden seri için oldukça farklı bir yapıda olacak. Oynaması ücretsiz bir Battle Royale yapısına ek olarak, birinci şahıs bakış açısı sunan sınıf tabanlı bir oyun olacak. En azından Frontline için Ghost Recon’un taktik üçüncü şahıs bakış açısı geride kaldı ancak geliştirici Ubisoft Bucharest, PC oyuncularının 14 Ekim ile 21 Ekim arasında yapılması planlanan Ghost Recont Frontline kapalı beta testini süresiz olarak ertelendi.

Resmi Ghost Recon Frontline Twitter hesabında “Kapalı beta süreci ertelendi. Geliştirme ekibi, mümkün olan en iyi deneyimi yaratmaya kendini adadı” açıklaması yapıldı ve çıkış tarihi verilmedi.

Ghost Recon Frontline Kapalı Beta çıkış tarihi verilmedi ve bunun yerine Ubisoft, revize edilmiş bir programın mümkün olan en kısa sürede yayına gireceğine söz verdi.

Bu haber, Frontline’ın duyurusundan yaklaşık bir hafta sonra geldi ve serinin hayranları, Ubisoft’un neden kapalı beta planlarını paylaşma zahmetine girdiğini sormaya başladı.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline: Reveal Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.