Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost Recon Breakpoint Gelecek Hafta Bir Sam Fisher Etkinliği Sunacak

Sam Fisher yapılacak olan bir etkinlik geri geliyor.

2013 yılından bu yana Splinter Cell ile ilgili yeni bir oyun piyasaya sürülmedi, en son çıkmış olan ve güncellenmeye devam etmekte olan Ghost Recon Breakpoint ise önümüzdeki hafta alacağı yeni bir güncelleme ile birlikte Sam Fisher etkinliğini oyunculara sunacaklar. Splinter Cell’in devam niteliğinde yeni bir oyununun çıkarılıp çıkmayacağı ise henüz belli değil.

Ghost Recon Breakpoint Gelecek Hafta Bir Sam Fisher Etkinliği Sunacak

Splinter Cell’in yeni seri oyunu ile ilgili internette bir çok söylenti dolaştı, ancak buna en yakın olanımız Ghost Recon ile bir geçit göreviydi. Wildlands adında ki bir görevde yeni oyun ile ilgili bir kaç ipucu varmış gibi görünse de aslında ortada herhangi bir şey yoktu.

Resmi Ghost Recon Twitter hesabı üzerinden duyurulduğu gibi, Sam Fisher gelecek hafta yepyeni bir maceraya geri dönecek. Aşağıda görebileceğiniz kısa bir teaser var. Her ne olursa olsun, buna Derin Devlet denecek ve Fisher hayaletlerin içine girdiği karmaşayı düzeltmeye ve yardımcı olmaya hazır görünüyor.

Ghost Recon: Breakpoint artık PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için kullanılabilir. Deep State 24 Mart’ta gelecek ve muhtemelen tüm platformlar için başlatılacak, ancak bunun ücretsiz veya ücretli bir güncelleme olup olmadığı açık değil. Umarım, Sam bir gün kendi başına gerçek bir oyuna geri döner, ancak o zamana kadar bunu yapmak zorunda kalacak.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Deep State Teaser | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.