Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ghost of Tsushima 2 Muhtemelen Geliştirme Aşamasında

Görünüşe göre Sucker Punch'tan geliştiriciler Ghost of Tsushima'nın devamı üzerinde çalışıyorlar. Bu, şirketin web sitesinde yayınlanan bir iş teklifiyle ortaya çıktı.

Görünüşe göre Sucker Punch‘tan geliştiriciler Ghost of Tsushima‘nın devamı üzerinde çalışıyorlar. Bu, şirketin web sitesinde yayınlanan bir iş teklifiyle ortaya çıktı.

The Game Awards 2020nin Kazananlari Belli Oldu 3

 

Sucker Punch Productions‘ın web sitesinde, geliştiricinin çok beğenilen Ghost of Tsushima’nın devamı üzerinde çalıştığını gösteren bir iş teklifi çıktı. Ekip bir Savaş Sistemleri Tasarımcısı arıyor ve adaylar için listelenen gereksinimlerden biri “Ghost of Tsushima oynamış ve temel savaş sistemlerini anlamalı.”

Teklifte geçen yılki gişe rekorları kıran başka bir referans yok, ancak yakın dövüş sistemleri ve ilerleme mekaniklerini tasarlama deneyiminin de artılar arasında olduğu söyleniyor. Her şey, geliştiricilerin Ghost of Tsushima’ya benzer savaşlarla bir başlık yaratmak istediklerini, ancak aynı zamanda sistemi geliştirmeyi de planladıklarını gösteriyor.

Harika karşılama ve olağanüstü satış sonuçları dikkate alındığında, Ghost of Tsushima 2‘nin yaratılacağından oldukça emin olabiliriz. Oyun için muhtemelen birkaç yıl beklememiz gerekecek, bu yüzden sadece PlayStation 5 sahiplerine sunulması mümkün. Daha fazla ayrıntı için resmi duyuruyu beklememiz gerekecek.

Peki siz Ghost of Tsushima 2’yi bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.