İstanbul merkezli bağımsız oyun geliştiricisi Pugsy Studios, hayatta kalma – korku türündeki ilk projelerini Steam’de Erken Erişim’e açmaya hazırlanıyor. Çarpıcı grafikleri ve atmosferik ayarlarıyla son derece gerçekçi bir deneyim vaat eden Lost Lullabies: The Orphanage Chronicles, 2 Ağustos 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.
Pugsy ekibi, oyunu sekiz ay Erken Erişim‘de tutmayı ve bu süre zarfında başlangıçta planlanan tüm özellikleri ekleyip oyunu geliştirmeyi amaçlıyor. Oyunculardan gelen her geri bildirimi önemsediklerini ve dikkate aldıklarını belirten stüdyo, bu süreçte haritaya birçok yeni içerik eklemeyi planladıklarını, ayrıca oynadığımız karakterleri kişiselleştirmek için kullanabileceğimiz kıyafetler ve ekipmanlar da sunacaklarını söyledi.
Türk Korku Oyunu, Çarpıcı Grafikleriyle Öne Çıkıyor
Lost Lullabies – The Orphanage Chronicles, 1980 yılında geçen ve 1960 yılında Lowell’da çıkan bir yangında harap olan bir yetimhanenin gerçek hikayelerinden esinlenen bir eşli korku oyunu olarak tanımlanıyor. Erken erişimde ilk iki bölümle başlayan oyun, yakında son iki bölümün yayınlanmasıyla tamamlanacak ve tam dört bölümlük bir hikaye modu sunacak.
Hayaletleri durdurabilmek için önce hangi tür olduklarını, trajik geçmişlerini ortaya çıkararak anlamamız gerekiyor. Her hayalet, çözmemiz gereken bir hikaye sunuyor. Bu hikayeyi çözerek kötü niyetli ruhları nötralize edebilir veya iyi niyetli olanlara huzur getirebiliriz. Dört bölüm ve her biri benzersiz bir öyküye sahip 11 hayaletle oyuncular, her hayaletin hikayesini anlamak ve çözmek için ipuçlarını bir araya getiriyor.
Dört farklı sınıfa sahip olan Türk korku oyunu, oyuncuların yolculuklarına tek başlarına başlamalarına veya arkadaşlarıyla takım oluşturmalarına olanak tanıyan hem solo hem de çoklu oynanış modları sunuyor. Pugsy Studios, her eşyanın 1960’lar-1980’ler döneminin atmosferini yansıtacak şekilde titizlikle tasarlandığını söylüyor. Lost Lullabies: The Orphanage Chronicles, 2 Ağustos’ta yayımlanacak. Dilerseniz, oyunu Steam‘den istek listenize ekleyebilirsiniz.