Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Geralt’ın Efsanevi Kostümü, Oyun Geçiş Sistemi Ve Daha Fazlası İle Birlikte Gwent’e Geldi

Witcher'ın kart oyunu Gwent için yeni bir güncelleme geldi.

Gwent tüm platformlarda yeni bir büyük güncelleme aldı. Güncelleme, Geralt efsanevi kostümü bir ton diğer özelleştirme öğeleri ve hikaye görevleriyle birlikte getiren ilk oyun geçişini tanıttı.

Geraltın Efsanevi Kostümü Oyun Geçiş Sistemi Ve Daha Fazlası İle Birlikte Gwente Geldi

Witcher kart oyunu Gwent’in yepyeni bir güncellemesi var. CD Projekt Red bu sefer Journey adında yeni bir ilerleme sistemi geliştirdi. Temel olarak, kilidini açmak için 100 seviye içeren, yeni kişiselleştirme öğeleri ve özel ödüller veren iki katlı ücretsiz ve ücretli bir oyun geçişidir. 

Beyaz Kurt, Geralt of Rivia efsanevi tarafsız lider bir kostümü oyuna dahil edilmiştir. Seviye atladıkça, Geralt için benzersiz eşyaların kilidini açacaksınız, bu da bizim ikonik Witcher zırh setleri, kılıçları ve diğer birçok eşya gibi. Oyun kartı ayrıca yeni bir Süs türü – Paralar da dahil olmak üzere 50’den fazla yeni süs eşyaları tanıtıyor. Bunların kilidi ayrı olarak açılacaktır. 

Ayrıca animasyonlu bir avatar ve sınır kombo ve Geralt etrafında dönen yeni hikaye görevleri için sabırsızlanabilirsiniz. CD Projekt Red, oyuncuların Yolculuğunu yükseltmelerine yardımcı olmak için her haftanın başında yeni hikayeler ortaya çıkaracağını söylüyor.

Sonuçta, kilidini açmak için bol miktarda kozmetik ve tamamlamak için daha fazla hikaye görevi sunan güzel bir küçük güncelleme. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

GWENT: The Witcher Card Game | Journey Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.