Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Geoff Keighley’den Beklentiyi Düşüren Gamescom Açıklaması

Sunucu ve organizatör Geoff Keighley, Gamescom Opening Night Live'da çok fazla yeni oyun duyurusu beklenmemesi gerektiğini söyledi.

The Game Awards dahil oyun sektöründeki birçok önemli etkinliğin sunucusu ve organizatörü olan Geoff Keighley, bu yıl geri dönecek olan Gamescom Opening Night Live‘a ev sahipliği yapacak. Almanya’nın Köln kentindeki fuarın ateşini yakacak olan Açılış Gecesi 22 Ağustos‘ta gerçekleşecek.

Dünyanın en büyük oyun fuarlarından Gamescom, koronavirüs pandemisinin patlak verdiği 2019’dan bu yana ilk kez geçtiğimiz yıl fiziksel katılımla düzenlendi. Uzun bir aranın ardından geri döneceği duyurulan Opening Night Live, dev organizasyon öncesinde ortamı ısındıracak.

Gamescom Opening Night Live, 22 Ağustos’ta

Gamescom Opening Night Live

Birçok platformdan canlı yayımlanacak olan gösteri, alışık olduğumuz gibi çeşitli oyun duyurularına ve önemli haberlere sahne olacak. Bununla birlikte Keighley, beklentileri dizginleyen açıklamalarda bulundu. VGC‘ye konuşan ünlü isim, bu yılki açılış gecesinin “yeni projeleri duyurmaktan çok hayranlara gelecek yıl çıkacak en büyük oyunlardan bazılarıyla ilgili güncellemeler vermekle ilgili” olduğunu söyledi.

Keighley’in bu açıklamalarına karşın etkinlikte sürpriz duyurular görebiliriz. Örneğin; Rockstar Games’in GTA 6 hakkında ilk ayrıntıları açıklayabileceğini hatta bir fragman göstereceğini uman pek çok kişi var, ancak bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtmekte yarar var. Gamescom Opening Night Live 22 Ağustos TSİ 21:00’da başlayacak. Hem geceden hem de fuardan en önemli gelişmeleri anbean sizlerle paylaşacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.